Heti bulvárkoktél: Elhunyt Komár László, összeverekedett a ValóVilág két szereplője

Sarka Kata Barátok közt Bulvárkoktél Komár Laci Russel Crowe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napok óta mindenki az imádott magyar énekes, Komár László halálával foglalkozik, de persze ezen kívül történt még egy s más a sztárvilágban. Íme a Life.hu heti bulvárkoktélja.

Elment a "magyar Elvis"

Komár László szerdán, 67 éves korában hunyt el. Az elmúlt napokban jó pár dologra fény derült a zenész halálával kapcsolatban. Többek között megtudtuk, hogy László a nyirokmirigyrák végső stádiumában szenvedett, és gyakorlatilag 40 másodperc alatt omlott össze a szervezete. Lacit Magyarország, kiváltképp a zenészszakma gyászolja.

A hét második felében Sylvia Kristel hunyt el, ő hatvanéves volt. A holland színésznő az 1974-ben készült francia erotikus sorozat, az Emmanuelle főszereplője volt. Álmában érte a halál.

Válások a celebvilágban

Ez a hét sem múlhatott el nagy szakítások nélkül. A napokban derült fény arra, hogy romokban hever a Barátok közt színésze, Szőke Zoltán házassága. A témáról itt olvashatsz bővebben. De Russell Crowe és a felesége is a válás mellett döntöttek: kilenc év után jelentették be a szakítást.

Verekedés és vetkőzés

A héten összeverekedett a ValóVilág két hölgyeménye, Anikó és Éva. A szőkeség egy fellépésen nekiesett VV Anikónak, mert több pénzt követelt a hakniért, mint amiben eredetileg megállapodtak. A csajos balhéról a Life.hu is írt, a cikket itt olvashatod. A napokban Hajdú Péter neje, Sarka Kata pedig úgy döntött, hogy - mivel topformában van - profi képeket csináltat magáról. A végeredményt itt nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.