Napok óta mindenki az imádott magyar énekes, Komár László halálával foglalkozik, de persze ezen kívül történt még egy s más a sztárvilágban. Íme a Life.hu heti bulvárkoktélja.

Elment a "magyar Elvis"

Komár László szerdán, 67 éves korában hunyt el. Az elmúlt napokban jó pár dologra fény derült a zenész halálával kapcsolatban. Többek között megtudtuk, hogy László a nyirokmirigyrák végső stádiumában szenvedett, és gyakorlatilag 40 másodperc alatt omlott össze a szervezete. Lacit Magyarország, kiváltképp a zenészszakma gyászolja.

A hét második felében Sylvia Kristel hunyt el, ő hatvanéves volt. A holland színésznő az 1974-ben készült francia erotikus sorozat, az Emmanuelle főszereplője volt. Álmában érte a halál.

Válások a celebvilágban

Ez a hét sem múlhatott el nagy szakítások nélkül. A napokban derült fény arra, hogy romokban hever a Barátok közt színésze, Szőke Zoltán házassága. A témáról itt olvashatsz bővebben. De Russell Crowe és a felesége is a válás mellett döntöttek: kilenc év után jelentették be a szakítást.

Verekedés és vetkőzés

A héten összeverekedett a ValóVilág két hölgyeménye, Anikó és Éva. A szőkeség egy fellépésen nekiesett VV Anikónak, mert több pénzt követelt a hakniért, mint amiben eredetileg megállapodtak. A csajos balhéról a Life.hu is írt, a cikket itt olvashatod. A napokban Hajdú Péter neje, Sarka Kata pedig úgy döntött, hogy - mivel topformában van - profi képeket csináltat magáról. A végeredményt itt nézheted meg.

 

Hétvégén fogad örök hűséget egymásnak a sztárpárhttp://www.life.hu/szorakozz/20121018-hetvegen-hazasodik-ossze-justin-timberlake-es-jessica-biel-olaszorszagban.html Mátraházai kiruccanás és romantikus vacsora - Programkörkép a hosszú hétvégérehttp://www.life.hu/szorakozz/20121018-kirandulas-csabai-kolbaszfesztival-es-daruunnep-programkorkep-a-hosszu-hetvegere.html Nem korai még? Videóban pucérkodik a fiatal sorozatsztár (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20121015-teljesen-meztelen-a-gossip-girl-sorozat-szinesznoje-taylor-momsen.html Amikor az alkohol megváltoztatja az életed - jó iránybahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121017-szesztolvajok-amikor-az-alkohol-megvaltoztatja-az-eleted-jo.html