Kedden este angyalok szállták meg a Mammut Libri könyvesboltját, akik Ördög Nóra és Törköly Erika Angyalműhely című könyvének dedikálására gyűltek össze.

Erika és Nóri több mint húsz éve barátnők, és gyerekkori álmukat valósították meg akkor, amikor két éve létrehozták önismereti és önbizalom-növelő eseményeket szervező klubjukat, amely azóta nők százainak segített már újra felfedezni elveszett nőiességüket.

/1210/_rd_g20121031134430

A lányok álma az volt, hogy egy olyan közösséget szervezzenek, ahová jó tartozni, ahol mindenki pozitív energiával töltekezhet, ahol őszintén beszélhet a problémáiról, és a történetével ő is inspirálhat másokat. Ezt a hangulatot adja vissza a most megjelent könyv is, valódi nők valódi történeteivel és egy 30 napos programmal, amely bevezeti az olvasót az "énidőteremtés" titkaiba. 

Tippünk: Erre a linkre kattintva te is oszd meg gondolataidat, véleményedet Nóráékkal!


Ha kíváncsi vagy Nóráék 30 napos programjára, itt minden részletet megtudhatsz.


Ördög Nóra: http://www.life.hu/sztarszerzok/20121027-ordog-nora-nincs-bennem-duh-es-dac-szily-nora.html Ördög Nóra: "Ki vagyok valójában?"http://www.life.hu/sztarszerzok/20121010-sztar-musorvezeto-ordog-nori-ki-vagyok-valojaban.html Ördög Nóra: http://www.life.hu/sztarszerzok/20121024-onismeret-enkep-ordog-nora-enido.html Ördög Nóra: http://www.life.hu/sztarszerzok/20121017-ordog-nori-ne-feszulj-ra.html