Balogh Edina Győzike Ördög Nóra Szorcsik H. Viktória Bulvárkoktél Russel Brand
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten ismét volt miről pletykálni, és történt jó néhány szaftos dolog a sztárvilágban. Íme a Life.hu heti bulvárkoktélja.

Tehetségkutatók és átverések

Az egy héttel ezelőtti X-Faktorban Ördög Nóri - akinek a héten jelent meg az első könyve - nagyot alakított, de mint később kiderült, egy dublőr lépett fel a műsorvezető helyett. Erről bővebben a Life.hu is írt itt. A múlt heti Voice-ban pedig fellépett Czerovszky Heni, aki elárulta, hogy a kilencvenes években több sztárzenekarban ő énekelt a tátogó táncoslányok helyett. Hogy pontosan kik helyett, arról itt olvashatsz.

Forrás: RTLKLUB / Bársony Bence
Forrás: RTLKLUB / Bársony Bence

Balhés hírességek

A hét elején elítélte a salgótarjáni bíróság az RTL Klub egykori sztárját, Győzikét. A celeb 1 év 8 hónap börtönt kapott, de három évre felfüggesztve. Feleségét, Beát szintén felfüggesztett börtönre ítélték, ő 1 év 6 hónapot kapott, három évre felfüggesztve. A témáról bővebben itt olvashatsz. De Russell Brandnek is főhet a feje. A sztárt ugyanis beperelték, mert gyalogost gázolt, és igen súlyos sérüléseket okozott.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Babavárás és betegség

Az utóbbi napokban a két legismertebb hazai tévésorozat fiatal színésznői körül is zajlott az élet. A Barátok közt szépsége, Balogh Edina bejelentette, hogy babát vár, így várhatóan pár hónap múlva távozik a sorozatból. Az erről szóló cikket itt olvashatod. A Jóban Rosszban bájos szépsége, Szorcsik H. Viki azonban nincs jó formában - egy baleset miatt ugyanis nagyon sokat fogyott az amúgy is sovány színésznő. Nemrég ugyanis mindkét lábára forró olaj borult főzés közben, gyógyszert azonban nem szedhet, hogy kisfiát szoptatni tudja. A történtekről itt írtunk.

rtlklub.sajtoklub.tv/Klinszky Gábor
rtlklub.sajtoklub.tv/Klinszky Gábor

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.