Szabó Zsófi Katalin hercegnő Carmen Electra Dukai Regina Reese Witherspoon Csisztu Zsuzsa Drew Barrymore Cameron Diaz Bulvárkoktél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten a pár hónapja szült sztáranyukák kimozdultak a tengerpartra, hogy mindenki szemügyre vehesse, megvannak-e még a terhesség alatt felszedett pluszkilók. Katalin hercegnő körül is zajlik az élet, itthon pedig egy újabb sztárnak született kisbabája. Íme a Life.hu heti bulvárkoktélja.

Aki még csak várja a gólyát

Vilmos herceg feleségének nem lehet nyugta: éjjel-nappal körülötte forog a britek élete. Pláne azóta, mióta kiderült, hogy a hercegnő kislányt hord a szíve alatt. Közben újabb pocakos fotók láttak róla napvilágot, melyeken késtségkívül nagyon boldognak tűnik Katalin hercegnő. Nemrég egy újabb portré is készült az angolok kedvencéről - az eredményt itt megnézheted. Pár napja pedig azt is megtudtuk, hogy ki és milyen különleges technikával segít Katalinnak az elalvásban éjszakánként.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Akikhez már megérkezett a gólya

A hét közepén jött az örömhír: kisfiút szült Csisztu Zsuzsa egykori műsorvezető. A pici 54 centisen és 2900 grammal jött a világra. Eközben a világ másik felén, a mexikói strandon Drew Barrymore, Reese Witherspoon és Cameron Diaz színésznők bikinibemutatót tartottak. Drew és Reese még csak pár hónapja szültek, így senki se rója fel nekik, hogy nincsenek még csúcsformában. Nem mindenki olyan szerencsés, mint Megan Fox, aki már a kórházból is bombatesttel távozott.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A rosszkislány és a Baywatch-baba

Rihanna csak nem hagy fel a pucérkodással. Legutóbb mindössze egy falatnyi bugyit és egy hosszú csizmát viselt - a fotót pedig megmutatta a közösségi oldalán. Merész, az egyszer biztos! Carmen Electra, az egykori vízimentő tizenöt évvel a sorozatbeli szereplése után ismét magára öltötte az ikonikus ruhadarabot. A modell még ma is csúcsformában van!

Forrás: www.intouchweekly.com
Forrás: www.intouchweekly.com

Így főznek a magyar lányok

A Hal a tortán adásában két magyar szépség is megmutatta a főzőtudományát. A szép magyar modell, Dukai Regina egy kölcsönkéglibe hívta a vendégeket, de ez nem tetszett többek között Hajdú Péternek sem - hogy miért, azt ide kattintva megtudhatod. Szabó Zsófi sem a saját házába invitálta a vendégeket, ennek az okáról pedig itt írtunk.

Forrás: SuperTV2
Forrás: SuperTV2



Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Drámai dolog történt Kelly Osbourne-nalhttp://www.life.hu/szorakozz/20130308-kelly-osbournenak-rohama-volt-korhazba-kerult.htmlEzt mindenkinek tudnia kell a nőkről!http://www.life.hu/szorakozz/20130308-osszeszedtunk-nehany-tenyt-a-nokrol-amit-mindenkinek-tudnia-kell.htmlDögös szurkolólány lett Michael Jackson lányábólhttp://www.life.hu/szorakozz/20130307-michael-jackson-lanya-paris-jackson-szurkololanynak-allt-a-gimiben.htmlRajongóinak pucérkodik Miranda Kerrhttp://www.life.hu/szorakozz/20130306-miranda-kerr-modell-egy-felmeztelen-kepet-tett-fel-magarol-a.htmlSellő lett a formás Kelly Brookhttp://www.life.hu/szorakozz/20130306-kelly-brook-modell-selloruhaban-pozol-egy-jotekonysagi-kampany-kereteben.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.