Kicsit bekattant Macaulay Culkin. A zűrös életet élő színész most nem az öngyilkossági kísérletével hívta fel magára a figyelmet, hanem rikító színű körmeivel. Így sétálgatott az utcán.

Színes körmökkel jelent meg Londonban Macaulay Culkin. A színész egy sál és egy napszemüveg mögé próbálta rejteni az arcát - sikertelenül. Később ilyen külsővel még színpadra is állt, egyik legjobb barátja, Adam Green adott koncertet, ahol a sztár is énekelt egyet.

Forrás: Northfoto
Macaulay és vadító körmei

A Reszkessetek, betörők! sztárja komoly alkohol- és drogproblémákkal küzd. Ahogy a Life.hu beszámolt róla, tavaly öngyilkosságot követett el. Legutóbb pedig annyira lepukkantan nézett ki, hogy összetévesztették egy hajléktalannal. Hol van már az egykori tüneményes gyereksztár?

Macaulay Culkin: Öngyilkossági kísérlet herointúladagolássalhttp://www.life.hu/gyogyulj/20121221-tuladagolta-magat-macaulay-culkin-ongyilkos-akart-lenni.html Kétfejű furcsaság született Kínábanhttp://www.life.hu/szorakozz/20130415-ketfeju-ketszaju-haromszemu-kismalac-szuletett-kinaban.html Tarolt Bradley Cooper a filmes díjátadónhttp://www.life.hu/szorakozz/20130415-bradley-cooper-vehette-at-a-legjobb-szinesznek-jaro-elsimerest-az.html Nagyot kaszálnak Balássy Bettyék Szinetárék válásánhttp://www.life.hu/szorakozz/20130415-szinetar-dorabereczki-zoltan-hazasparnak-a-valasuk-ota-egyre-kevesebb-fellepese.html Varga Izabella mindent megmutatott magábólhttp://www.life.hu/szorakozz/20130413-a-szombat-esti-laz-dontojenek-harom-legemlekezetesebb-tanca-a-lifehu.html