A jelek szerint nem váltotta be a hozzá fűződő reményeket E.L. James legújabb könyve.

75 millió fontot, vagyis nagyjából 32 milliárd forintnak megfelelő összeget hozott E.L. James konyhájára A szürke ötven árnyalata trilógiája és a belőle készült film.

Forrás: UIP Dunafilm

A nemrég megjelent Grey című kötetével pedig valószínűleg újabb vagyonokat zsebel be Anastasia Steele és Christian Grey történetének írónője - a rajongók szerint azonban a legkevésbé sem érdemli meg.

Több Szürke 50 fan adott hangot felháborodásának Twitteren, amiért a szerző által kiadott újabb regény tulajdonképpen semmi újat nem közöl velük, csupán ugyanazt a történetet meséli el a férfi főszereplő, Christian Grey szemszögéből.

„Szóval egy újabb A szürke ötven árnyalata, csak a csávó szemszögéből, vagyis ez a nő egy tonna pénzt kaszál azzal, hogy újraírta ugyanazt a könyvet."

„Most vicceltek velem? Túl lusta írni egy új könyvet?"

„A szerző újraírta a srác szemszögéből A szürke ötven árnyalatát. Nem csak, hogy lusta, de ami még rosszabb, hogy több millió példányt adtak el belőle"

- írták a Twitteren a felháborodott olvasók. A szürke ötven árnyalata 'Grey' című 4. kötete június 18-án, éjfélkor jelent meg.

A Life.hu-t is megosztotta A szürke ötven árnyalata
A rengeteg sok fehérnemű, pletyka és előzetes után már mi sem bírtuk tovább, és alig vártuk, hogy végre a saját szemünkkel láthassuk, mit hoz össze a filmvásznon Dakota Johnson és Jamie Dornan. Íme, a Life.hu szerkesztőségének véleménye az erotikus köteten alapuló film első részéről.