Yachtok és bomba csajok? Nos, Leonardo DiCaprio nemcsak a trófeákat gyűjt

színész festmény Leonardo DiCaprio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg pénzt keres a színészkedéssel, a vagyonát pedig nemcsak luxusjachtokra és bombázókra költi: Leonardo DiCaprio imádja a művészeteket is.

Leonardo DiCaprio bekerült a világ legnagyobb műgyűjtői közé - derül ki az ARTnews magazin legfrissebb, 2015-ös listájáról; a színész egyike a világ 200 legnagyobb műgyűjtőjének.

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Leo nemcsak a festményeket imádja: gyűjteményében különleges képregények és ásványok is vannak. Egyik első és leghíresebb szerzeménye egy Basquiat rajz volt, de vannak otthon képei Picassótól, Andreas Gursky-tól, Takashi Murakami-tól és Sarah Lucastól. A nyilvánosság előtt Leo nem beszél hobbijáról, ám rendszeresen ott van a nagyobb árveréseken Baselban és Miamiban.

Nézd meg Leo új barátnőjét!

Leonardo DiCaprio-nak nincs rossz ízlése: Giselle Bündchen, Rihanna meghódítása után nem számítottunk másra, csakis egy ízig-vérig nőre, jó lábakkal. Ez kell most a színésznek - nézd meg te is a dögös fiatal szépséget!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.