Tom Cruise Bécsbe jön - Lezárják miatta a belvárost

Hollywood Bécs Mission Impossible akciófilm filmpremier Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár napon belül világsztárok lepik el az osztrák fővárost, Tom Cruise új filmjének világpremierjét ugyanis csütörtökön Bécsben tartják. Az esemény miatt már szerdától lezárják a belvárost.

A Mission: Impossible ötödik epizódjának számító mozit tavaly három helyszínen - Bécsben, Londonban és Marrákesben - forgatták. Az osztrák fővárosban elsősorban a Staatsoper és a belvárosban fekvő Schottenring metrómegálló szolgált a jelenetek hátteréül.

Rebecca Ferguson és Tom Cruise a Mission: Impossible: Titkos nemzet Forrás: UIP-Duna Film

A Mission: Impossible - Titkos nemzet című film díszbemutatója a Bécsi Állami Operában lesz csütörtökön. A bemutatóra csaknem ezer meghívott vendég érkezik, köztük a filmben szereplő Rebecca Ferguson és Simon Pegg, valamint a rendező, Christopher McQuarrie.

Szerdától lezárják a belvárost

A Ringstrasse belvárosi szakaszát már szerdától lezárják a forgalom elől, ide várják a sztár rajongóit, Tom Cruise ugyanis csütörtökön délután négy órakor vörös szőnyegen sétál be az operaházba. A szervezők nagyjából kétezer rajongóra számítanak. Csütörtöktől a Ringstrasséra merőleges Kärtnerstrassét, Bécs egyik leghíresebb bevásárló- és sétálóutcáját is lezárják.

Tom Cruise kedden érkezik az osztrák fővárosba és a Ritz Carlton Hotelben száll meg. Várhatóan ellátogat majd a Bécs belvárosában található John Harris fitnessközpontba is, ahol tavaly a forgatások alatt rendszeren edzett, és benéz majd a Szent István-székesegyház közelében lévő Onyx koktélbárba is, amely szintén az egyik törzshelye volt egy éve.

A sztori

A történet szerint a Tom Cruise által alakított Ethan Hunt titkosügynök a Szindikátus nevű terrorszervezettel kénytelen megküzdeni, amely meg akarja semmisíteni a lehetetlen küldetések teljesítésére specializálódott csoportot.

A Mission: Impossible legújabb része a díszbemutató után az Egyesült Államokban július 31-én, Ausztriában és Magyarországon augusztus 6-án debütál.

Napi bölcsességek: íme, az 5 kedvenc Bridget Jones-idézetünkhttp://www.life.hu/kult/20150710-bridget-jones-idezetek-pentekre-szingliknek.htmlEgyszerűen odavagyunk a csetlő-botló, súlyproblémákkal küzdő szingliért, Bridget Jonesért, akinek boldogságáért lélegzetvisszafolytva szurkoltunk. És persze irigyeltük is őt a szexi Mr. Darcy miatt. Íme, az 5 kedvenc idézetünk Bridgettől!KultRadnay Csilla: "Nem az a legfontosabb az életemben, hogy színésznő vagyok"http://www.life.hu/kult/20150623-interju-radnay-csilla-szinesznovel-darabokrol-onismeretrol-szinhazrol.htmlRadnay Csilla magával ragadó kisugárzású, különleges tehetségű színésznő, korosztályának egyik legjobbja. A Nemzeti után most a székesfehérvári színházban és nemsokára az Orlai Produkció Hair című darabjában varázsolja el a közönséget. Színházról, önismeretről és többek közt határfeszegetésről beszélgettünk vele.KultOrigoDanny Blue: „Még a barátaim sem tudnak elvonatkoztatni attól, amivel foglalkozom”http://www.life.hu/kult/20150630-danny-blue-magyar-mentalista-las-vegasban-lep-fel-interju.htmlA magyar mentalista, Danny Blue sűrű, de izgalmas nyár elé néz: amerikai turnéra indul, melynek csúcspontja Las Vegas színpada lesz, felkérései egymást érik külföldön és itthon egyaránt. KultOrigoRántott húsos zsemle, zokni-szandál kombó, nejlonszatyor - Tényleg ilyen egy magyar turista?http://www.life.hu/kult/20150609-ilyenek-a-magyar-turistak-ha-kulfoldon-nyaralnak.htmlA viselkedésünk árulja el leginkább a magyarságunkat, ha külföldön járunk – derült ki a Szallas.hu felméréséből. KultOrigoA nap videója: Beatboxra rázza az öreg nénihttp://www.life.hu/kult/20150522-beatboxra-tancol-brusszelben-az-idos-neni.htmlEgy beatboxra táncoló idős néni az internet legújabb sztárja. A róla készült videó biztosan mosolyt csal az arcodra!Kult--Megható videó: Ilyen Garas Dezső nélkül az "Egyedül nem megy"http://www.life.hu/kult/20150519-garas-dezso-nelkul-enekli-kern-andras-a-ripacsok-legendas-egyedul-nem-megy-cimu-dalat.htmlIgazán könnyfakasztó videót készítettek a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatói az intézmény 150 éves évfordulója alkalmából.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.