Koktélok és párkeresés: folytatódhat a Szex és New York című sorozat

Forrás: HBO -
párkeresés nők sorozat társkeresés New York Szex és New York sex and the city
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nők milliói rajongtak a Szex és New York című sorozatért. A négy nagyvárosi szingli nő életével sokan azonosulhattak. Most úgy tűnik, jön a folytatás. Candace Bushnell készülő könyvére ugyanis már lecsapott a Paramount Television.

Candace Bushnell Is There Still Sex in the City? című könyve augusztus 6-án jelenik meg. Nem véletlen, hogy hasonlóságot érzünk a Szex és New York című ikonikus sorozat címével. A könyvben ugyanis az 50 fölötti nők életéről olvashatunk. A helyszín ugyancsak New York, ám a problémák kicsit mások, mint az eredeti sorozatban.

Újra érezhetjük a Szex és New York életérzést Forrás: HBO

A Deadline cikke szerint a könyv olyannyira a megfilmesítésért kiált, hogy a Paramount Television már le is csapott a jogokra. Úgy tudni: a történetben megjelenik a válás, a veszteségek, a párkeresés, valamint a nőkre nehezedő nyomás is, hogy fenntartsák a fiatalságukat.

20 éves a Mátrix: 20 érdekesség minden idők egyik leghíresebb kultfilmjérőlhttp://www.life.hu/kult/20190325-20-erdekesseg-minden-idok-egyik-leghiresebb-kultfilmjerol.htmlKét évtizeddel ezelőtt, 1999. március 24-én tartották Los Angelesben a Mátrix díszbemutatóját, és noha már akkor is sejteni lehetett, hogy valami különleges született, azt még senki nem tudhatta, milyen óriási sikert fog elérni a film, és mekkora hatást gyakorol a mozi fejlődésére és a nézők generációira. A jeles alkalomból most összegyűjtöttünk egy nagy adag kevésbé ismert Mátrix-érdekességet. KultOrigoProgramajánló: március végétől egészen április közepéig igazi kavalkád várhttp://www.life.hu/kult/20190326-programajanlo-marcius-vegetol-aprilis-kozepeig.htmlMindegy, mihez van kedved! Március végén és áprilisban millióféle programlehetőség közül választhatsz: varázslatos világűr, tulipánszüret, színházi előadás. Kapcsolódj ki bátran! KultOrigo87 éves korában elhunyt dr. Martin Miklós olimpiai bajnok vízilabdázóhttp://www.life.hu/kult/20190327-87-eves-koraban-elhunyt-dr-martin-miklos-olimpiai-bajnok-vizilabdazo.html87 éves korában elhunyt dr. Martin Miklós olimpiai bajnok vízilabdázó. Kult--Exkluzív beszámoló a Kids' Choice Awards díjátadó gálájáról: Ariana Grande nem volt otthttp://www.life.hu/kult/20190327-exkluziv-beszamolo-a-kids-choice-awards-dijatado-galajarol-ariana-grande-nem-volt-ott.htmlA Kids' Choice Awards díjátadón járt a Life.hu riportere, Domszky László: ez történt a fiatalok legjobban várt eseményén. Kult--Elhunyt Ranking Roger ska- és reggae-énekeshttp://www.life.hu/kult/20190327-elhunyt-ranking-roger-ska-es-reggae-enekes.htmlMindössze 56 évesen távozott az élők sorából Roger Charlery, vagy ahogy a legtöbben ismerik, Ranking Roger ska- és reggae-énekes. Kult--Nem csak a vékonyak lehetnek mozisztárok: filmek túlsúlyos főszereplőnőkkelhttp://www.life.hu/kult/20190325-filmek-tulsulyos-foszereplonokkel.htmlMár játsszák a hazai mozikban a Dumplin' – Így kerek az élet című filmet, amelynek tinilány főhőse elhatározza, hogy benevez a helyi szépségversenyre – annak ellenére, hogy ez a terebélyes idomai miatt nem tűnik túl jó ötletnek. Ebből az apropóból összegyűjtöttük azokat az emlékezetes filmeket, amelyekben telt idomokkal rendelkező nők a főszereplők, és noha a filmtörténelmet áttekintve nem válogathattunk túl sok jelöltből, legalább az utóbbi években ez nem számít már annyira rendkívüli jelenségnek. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.