Szinte mindenkit meglepetésként ért, amikor a csatorna bejelentette, hogy megszünteti legrégebbi sorozatát, az egykoron kimagasló nézettségű Jóban Rosszban című szappanoperát.

A tavaly nyári bejelentés óta minden rajongó azt találgatta, hogy mikor kerülhet képernyőre a Jóban Rosszban befejező epizódja. A bizonytalanságnak azonban vége, ugyanis kiderült, hogy 17 év után napokon belül örökre elköszön a tévézőktől a TV2 kórházas szappanoperája.

A Jóban Rosszban utolsó epizódja április 14-én 19:30-kor lesz látható a SuperTV2-n

– vette észre a SorozatWiki a tévécsatorna ajánlóját.

Napokon belül véget ér a Jóban RosszbanForrás: TV2

A sorozat 2005. január 23-án indult a TV2-n, az utóbbi években viszont már nem a főadón, hanem a SuperTV2-n sugározták a szappanopera részeit. A Jóban Rosszban utolsó adásait már leforgatták, és a készítők vélhetően csavaros, meghökkentő és érzelmes történetekkel búcsúznak majd a szériától.

A TV2 Csoport nézői nem maradnak saját gyártású műsor nélkül, ugyanis napokon belül új részekkel tér vissza a Doktor Balaton és elindul a Pepe című családi vígjátéksorozat is, melynek főszereplője, Simon Kornél nemrég interjút adott a Life.hu-nak. A kulisszatitkokról is szóló beszélgetést ide kattintva olvashatjátok.