külföld VV Gigi táncosnő munka jóga villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Terveket sző és már ügyintéz VV Gigi, aki ismét külföld felé kacsintgat. Korábban spanyol nyelvterületre készült a jógaoktatói diplomájával, most viszont Angliában próbálna szerencsét - tudta meg a Life.hu.

Továbbra is külföldön tudja elképzelni az életét VV Gigi, aki most nem valamelyik napfényes, pálmafás, tengerparti országba vágyik könnyed, nyári és bulis munkára, hanem saját vállalkozást indítana Angliában.

Forrás: Facebook/VV Gigi
Forrás: Facebook/VV Gigi

"Már régóta itthon vagyok, időnként utazom csak külföldre egy-egy divatbemutatóra. A gogozáshoz már öregnek érzem magamat, ezért úgy tervezem, hogy saját vállalkozásba kezdek Angliában. Egyelőre nem árulom el, hogy mit szeretnék csinálni, az elején vagyok az ügyintézésnek. Az egyik bátyám már fél éve kint él és szerencsére a kezdeteknél tudok a segítségére számítani. De ha nem jön össze, akkor sem kenődöm el, jógából éppen a nemzetközi diplomámat csinálom, ezzel tudok majd bárhol foglalkozni. A bátyám, Béci kislányát, Napsugárt látva, akinek a keresztanyja vagyok, nekem is lenne kedvem a babázáshoz, nem az a modern gondolkodású lány vagyok, aki sokat vár a gyerekkel. De ez a terv idő- és társfüggő, ha lesz megfelelő partnerem, akkor belevágok a családalapításba is. De most egyelőre a külföldi életemre koncentrálok"- osztotta meg velünk Gigi.

Korábban VV Fecó próbált szerencsét a szigetországban, VV Olivér pedig Amerikába, Floridába költözött.

Megúszta a vizes kalandot Lalihttp://www.life.hu/legykepben/20130723-lali-az-ejjelnappal-budapest-sztarja-atuszta-a-balatont.htmlÖlt a hőség New Yorkbanhttp://www.life.hu/legykepben/20130723-new-yorkban-mar-halalos-aldozatokat-is-kovetelt-a-hohullam.htmlÚj kutyával vigasztalódik Növényi Norberthttp://www.life.hu/legykepben/20130722-novenyi-norbert-olimpiai-birkozo-bajnok-uj-kutyat-fogadott-a-csaladba.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.