Meglepő ruhában készül villantani Szabó Zsófi?

gála Szabó Zsófi Glamour Woman of the Year Takács Nóra estélyi ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma este rendezik az egyik hazai divatmagazin díjátadó gáláját, amelyen különböző kategóriákban tüntetik ki a legjobbakat. Az esti rendezvényre minden hazai híresség lázasan készül. Sokan a rajongói oldalukon osztják meg azt is, milyen ruhában jelennek meg a pink szőnyegen. Szabó Zsófi, a Jóban Rosszban színésznője valószínűleg elég merész ruhában érkezik majd.

A Glamour Women of the Year 2013 jelöltjei már lázasan készülnek a csütörtök esti rendezvényre. A legtöbben a rajongói oldalukon teszik közzé, mit is fognak viselni a pink szőnyegen. A Life.hu sztárszerzője, Takács Nóra, akit Az év műsorvezetője díjra jelöltek, egy gyönyörű Navona ruhát választott, amelyet Megla Rózsa kifejezetten erre az alkalomra tervezett neki. Az év énekesnője kategóriában jelölt Hien, aki nemrég magas sarkú cipője miatt csak segítséggel tudott A Nagy Duett színpadára lépni, egy Rúzsa Magdi által tervezett darabban jelenik majd meg.

Forrás: www.facebook.com/SzaboZsofifanpage
Forrás: www.facebook.com/SzaboZsofifanpage

Kíváncsiak vagyunk, vajon Az év színésznője kategóriában jelölt Kiss Ramóna hű marad-e Makány Mártához, aki számtalan eseményre öltöztette már a Barátok közt sztárját. Az viszont biztos, hogy Szabó Zsófi ultradögös lesz. A rajongóinak posztolt fotó szerint egy SentimentsCouture darabot választott, de az nem biztos, a képen szereplő darab és a sorozatszínésznő esti ruhája vajon egy és ugyanaz. Ha igen, akkor Zsófinak bizony nagyon oda kell figyelnie, hogyan mozdul és pózol a kamerák előtt, ez ugyanis egy kifejezetten villantásgyanús darab.

Grammy-gála: Nem maradt el a villantáshttp://www.life.hu/legytrendi/20130211-az-55-grammy-dijatado-gala-legszebb-es-legcsunyabb-ruhai-a.htmlStory-gála: 5 ruha, amire sokáig emlékezni fogszhttp://www.life.hu/legytrendi/20130203-storygala-2013-feledhetetlen-alkalmi-ruhak-es-estelyiket-viselt-medveczky-ilona.htmlLopd el Charlize Theron Oscar-díjas sminkjét!http://www.life.hu/szepulj/20130314-charlize-theron-oscargalas-tavaszi-sminktippje-ude-konnyed-legies-gaspar-viki.htmlGyönyörű ruhák az Oscart követő partikonhttp://www.life.hu/life/galeria/20130225-a-85-oscargalat-koveto-vanity-fair-es-eltohn-john-partijan.htmlOscar: A legszebb és legcsúnyább összeállításokhttp://www.life.hu/legytrendi/20130225-a-85-oscar-dij-atado-voros-szonyegen-a-legszebb-es.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.