fashion week esküvő menyasszonyi ruha Downton Abbey A nagy Gatsby menyasszony 1920-as évek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2013-as esküvői trendek közül az egyik legerősebb az 1920-as évek hangulatát idéző irányvonal. A '20-as évek jelenléte szezonok óta érezhető a mai divatban, nem véletlen, hogy a trendekre lassabban reagáló esküvői divat is felfedezte magának.

Baz Luhrman új filmjét, A nagy Gatsby remake-jét 2013. május 10-én mutatják be. Nem emiatt jött divatba a '20-as évek, de az biztos, hogy a szezonok óta tartó vintage-őrület idén tavasszal - az említett film és a hatalmas sikerű Downtown Abbey sorozat miatt is - a tetőfokára hágott. Főleg azért, mert a sorozatban két lány is férjhez ment, így az Abbey-rajongó nők retinájába beleégett ez a stílus.

Downtown Abbey
Downtown Abbey

Ráadásul több olyan világsztár is férjhez ment a közelmúltban, akik vintage stílusú ruhát választottak: Kate Moss szupermodell, Anne Hathaway színésznő és Lauren Bush modell-divattervező. Kíváncsi vagy, milyen egy esküvő az 1920-as évek stílusában?Kattints a Silouette blogra a fotókért!

http://videa.hu/player?v=YU7vOXqZSTDeo6sE
Habos-babos esküvőre készül az énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130328-baby-gabi-enekesno-habos-eskuvot-tervez.htmlElfelejtette saját esküvőjét egy vőlegényhttp://www.life.hu/szeress/20130322-egy-kinai-ferfi-elfelejtett-elmenni-a-sajat-eskuvojere.htmlLefújta az esküvőt Orosz Barbarahttp://www.life.hu/szeress/20130302-orosz-barbara-magyar-musorvezeto-szakitott-volegenyevel.htmlIlyen volt Robbie Williams esküvőjehttp://www.life.hu/szeress/20130301-robbie-williams-enekes-eskuvoje.htmlÁprilisi esküvőjére keres vőlegényt az arahttp://www.life.hu/szeress/20130226-kozossegi-oldalon-keres-volegenyt-aprilisi-eskuvojehez-az-angol-sam-young.htmlEsküvői ruhában a kétgyermekes sztáranyukahttp://www.life.hu/legykepben/20130220-epres-panni-magyar-modell-ujra-eskuvoi-ruhaba-bujt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.