Bugyijáig felsliccelt ruhában a modell

modell ruhaköltemény gála színész Miranda Kerr Orlando Bloom Golden Globe-díj díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban még a sztárpár válásáról cikkeztek, most azonban Miranda Kerr és Orlando Bloom boldogabbnak tűnik, mint valaha. A vasárnapi Golden Globe-díjátadóra kéz a kézben érkeztek, Bloom pedig büszkén tekintett gyönyörű feleségére. Volt is miért, ugyanis az ausztrál modell egy fantasztikus, merészen felsliccelt ruhában lépett a vörös szőnyegre, mely dekoltázsába is betekintést engedett.

A sztárok az idei Golden Globe-gálán is igyekeztek túlöltözni egymást, szebbnél szebb ruhakölteményekben pompáztak a vörös szőnyegen. Ebből természetesen a Victoria's Secret gyönyörű angyala, Miranda Kerr sem maradhatott ki, aki boldogan kísérte el férjét a neves esemény utáni buliba.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Miranda egy bordó, fodros ruhában érkezett, amely a modell egész combját, valamint tengermély dekoltázsát is láttatni engedte. Ha tervezője még egy kicsit bátrabban nyúl hozzá az ollóval, össze is érhetett volna a két bevágás.

A szépséges sztár azonban magabiztosan viselte a gyönyörű darabot, cseppet sem feszélyezte, hogy igencsak sokat mutat magából. Hatalmas bátorságot adhatott, hogy nemcsak a közönségtől, de férjétől is sok elismerő pillantást zsebelhetett be. Miranda Kerr a ruhát egy hozzáillő rúzzsal, egy szaténtáskával és hatalmas fülbevalókkal egészítette ki.

A legijesztőbb smink a Golden Globe-onhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20130114-kaley-couco-sorozatszineszno-sminkje-a-70-golden-globe-dijatadon.htmlPalvin Barbi a Golden Globe-onhttp://www.life.hu/legytrendi/20130114-palvin-barbara-magyar-modell-a-golden-globe-dijatadon.htmlGolden Globe: A legszebb és legcsúnyább ruhákhttp://www.life.hu/legytrendi/20130114-a-70-golden-globe-voros-szonyegen-a-legszebb-es-a.htmlŐk kaptak idén Golden Globe-othttp://www.life.hu/szorakozz/20130114-golden-globedijat-kapott-jessica-chastain-daniel-daylewis-es-ben-affleck.htmlGolden Globe-estélyik - Ahogy még nem láttad őkethttp://www.life.hu/legytrendi/20130105-kulonleges-estelyik-a-golden-globe-dijatadon.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.