VI. Fülöp király Spanyolország monarchia koronázás népszerűség Letícia hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Spanyolország királyává koronázták az egykori Fülöp herceget, akit immár a VI. Fülöp király név illet meg – ezzel pedig felesége, a gyönyörű Letícia hercegnő is királynévé vált.

Megtörtént: az egykori Fülöp herceg, akit immár a VI. Fülöp király megszólítás illet meg, csütörtökön tette le az esküt a spanyol alkotmányra. Ezzel pedig felesége, a német származású Letícia hercegné Spanyolország királynéjává avanzsálódott. Mi már itt összegyűjtöttünk mindent, amit az egykori Letícia Ortizről tudnod kell.

VI. Fülöp király és Letícia királynő Forrás: AFP

Míg a spanyol média igazi tündérmeseként tekint Letícia királynévá válására, addig a brit bulbárlapok máris Katalin hercegnő vetélytársát látják a „középosztálybeli királynéban," aki legalább olyan figyelemfelkeltő stílusérzékkel rendelkezik, mint Vilmos herceg felesége.

Forrás: AFP

Ám nemcsak az előbb felsorolt megilletéseket kell majd elfogadnia Spanyolország királynéjánek: a Washington Times szerint ugyanis a monarchia népszerűsége történelmi mélyponton jár, nem is beszélve a súlyos pénzügyi válságról és a munkanélküliség problémájáról – ilyen körülmények között kell tehát növelnie népszerűségét Fülöp királynak és Letícia királynénak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.