Schumacher felesége reméli, hogy jövőre már tolókocsiban ülhet a sportoló

Forrás: AFP/Eric Gaillard -
síbaleset Svájc Corinna Schumacher kóma Michael Schumacher ereklye tolószék gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumacher svájci otthonában gyógyul. Különféle ereklyék segítik ebben, felesége, Corinna pedig minden apró változásnak örül és reméli, jövőre férje már képes lesz tolószékben ülni.

Egy vagyonba kerül a tavaly decemberben súlyos síbalesetet szenvedett Michael Schumacher gondozása a család svájci házában. A hónapokig kómában fekvő egykori autóversenyző odaadó felesége hetente 100 ezer fontot, csaknem 40 millió forintot költ a speciális személyzetre és ápolásra. Corinna el sem mozdul ágya mellől, de segítik még a gyógyulásban a különféle családi ereklyék is.

Forrás: AFP/Eric Gaillard

Az ágy melletti asztalon van például egy aranykereszt, amit Schumi adott fiának, Micknek 8 éve. Mellette található lánya, Gina-Maria fésűje, amit még kiskorában kapott ajándékba. Hiába a szakszerű személyzet és a család szeretete, egyelőre nem sokat fejlődött a hétszeres Forma-1 világbajnok állapota – írja a Daily Mail.

A lapnak a család egyik barátja azt mondta, Corinna már a legkisebb változásnak is örül. Abból próbál erőt meríteni, hogy Schumacher nem halt meg a balesetben, sem a két életmentő műtét során, és sikerült felébrednie a kómából is. Az asszony reméli, hogy jövő nyárra már annyira megerősödik férje, hogy képes lesz tolószékben ülni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.