Ki az a táncoló kislány, akiről most az egész világ beszél egy klip miatt?

modell Maddie Ziegler fiatal táncos Sia színész videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak 12 éves, de olyan videóklipek főszereplője, amiket többszáz millióan láttak. Színészkedik, modellkedik és táncol. Új csillag van feltűnőben. Ismerd meg Maddie Zieglert!

0. A neve: Maddie Ziegler. 2002 szeptember 30-án született.

Forrás: AFP

1. Biztos, hogy te is rengetegszer meghallgattad már Sia Chandelier című számát. Itt az ideje, hogy a videóklipet is megnézd, ugyanis Maddie táncol benne. De még hogy!

2. Sok gyerek még csak járni tanul két évesen, de ő már annyi idős kora óta tagja az Abby Lee Dance Company táncegyesületnek. Wow!

3. A Dance Moms, azaz táncos anyukák című reality show-ból ismerhették meg először.

4. Bár még csak általános iskolába jár, olyan műsorokban lépett már fel, mint a Kimmy Kimmel Live és az Ellen DeGeneres Show.

5. Maddie olyan témákat is feldolgoz táncelőadásaiban, mint hajléktalanság, emberrablás, halálos balesetek.

És végül a klip, amiről most mindenki beszél:

10 dolog, amit nem tudtál Gábor Zsazsárólhttp://www.life.hu/news/20150107-gabor-zsazsarol-10-informacio.htmlAzt tudtad, hogy Gábor Zsazsa eredetileg Sáriként született? Összegyűjtöttünk néhány dolgot, amiket még nem hallottál a lassan 98 éves Golden Globe-díjas magyar származású színésznőről.News--10 dolog, amit megtanultam a leárazásokrólhttp://www.life.hu/trend/20150107-learazasok-veszelyei-ezekre-figyelj-jo-tapasztalatok.htmlFüggő vagyok - leárazásfüggő. Imádom, ha a szezon elején kinézett méregdrága ruhákat féláron kínálják, imádom várni, ahogy az árak egyre lejjebb csúsznak, a mérethiány viszont rettentően zavar. Jó néhány éve "aktívan" shoppingolok, ez idő alatt pedig szerencsére megtanultam, hogyan is vásároljak okosan, a leárazásokon is.TrendOrigoRúdtáncos lány legyőzi a gravitációt – varázslatos videóhttp://www.life.hu/news/20141119-rudtancos-lany-karo-swen-kaprazatos-gyakorlata-a-rudon.htmlKaro Swen francia rúdtáncos művészi rúdtáncát osztja most mindenki az interneten. Káprázatos dolgokat művel ez a lány, leesett az állunk...NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.