Robert Pattinson Pánikszoba trilógia vámpír Kristen Stewart Még mindig Alice film Twilight tini megcsalás kapcsolat tehetség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő 25 éves lett, így eljött az ideje, hogy összeszedjük ennek a nagyszerű negyedszázadnak a legfontosabb eseményeit.

A tehetséges színésznő 12 évesen kezdte a pályáját: a "Pánikszoba" című thriller rendezője látott először fantáziát a fiatal lányban. Ezután sok filmben kapott kisebb szerepet, de az igazi áttörést a 2008-as év hozta meg neki, ekkor kapta meg ugyanis a "Twilight" női főszerepét.

A könyvből készített trilógia nagyon befutott. Ennek valószínűleg nem a fergeteges színészi játék volt az oka, hanem az, hogy szépen meglovagolta az éppen virágzó vámpírőrületet. Tehát a tinik odavoltak a filmért, és amikor Robert Pattinson és Kristen Stewart kapcsolata napvilágot látott, még nagyobb lett a felhajtás körülöttük.

Forrás: AFP/Alberto Pizzoli

Évekig cikkeztek a kapcsolatukról, amelynek szomorú vége lett, ugyanis a sokarcú színésznő a "Hófehér és a vadász" című film forgatása alatt megcsalta a párját a film rendezőjével. Miután kiderült a csalfa színésznő tette, egy ideig még ment a huzavona, végül szerencsére véglegesen szakítottak. Robert Pattinson azóta egyébként komoly párkapcsolatban él egy botrányhős énekesnővel.

Azóta semmi különös nem történt a színésznővel, legutóbb a "Még mindig Alice" című filmben mutatta meg megszokott arcát, amelyben egyébként Julian Moore zseniálisat alakít.

Boldog születésnapot, Kristen Stewart!

Károly herceg és Kamilla 10 éve házasokhttp://www.life.hu/news/20150408-karoly-herceg-es-kamilla-10-eve-hazasok.htmlKároly herceg és Kamilla immár 10 éve házasok. Ennyi idő kellett ahhoz is, hogy a közvélemény elfogadja ezt a szerelmet, és a britek Kamillát ne Diana ellenségének lássák.News--Leütötték egy étteremben Marilyn Mansonthttp://www.life.hu/news/20150408-marilyn-manson-enekest-megpofoztak-egy-etteremben.htmlA 46 éves zenész váratlan pofont kapott egy étteremben. A történet részletei kissé még homályosak, de valószínűleg nem a sztár provokálta a verést.News--Harry herceg vörös haján viccelődött egy kisfiúhttp://www.life.hu/news/20150407-harry-herceg-ausztraliai-kuldetesen-egy-kisfiu-voros-hajat-dicsero-transzparenst-keszitett.htmlAusztráliában meglepő táblával fogadták a herceget. Egy vörös hajú kisfiú készített vicces transzparenst Harrynek.News--George Clooney mindenkit figyelmeztet: maradjanak távol tőle!http://www.life.hu/news/20150407-gerge-clooney-es-amal-clooney-hazat-rendelet-vedi-a-betolakodoktol.htmlHatszáz dolláros büntetés vár arra, aki közel merészkedik George Clooney és felesége, Amal Clooney Como-i villájához.News--Szexi egyetemi tanár lesz Amal Clooney-ból http://www.life.hu/news/20150407-amal-clooney-george-clooney-felesege-a-columbia-egyetem-emberi-jogi-intezetenek-professzora-lett.htmlA katedrán is biztosan lélegzetelállítóan mutat majd George Clooney felesége, aki egy híres New York-i egyetemtől kapott felkérést, hogy a jövő emberi jogi ügyvédjeit oktassa.News--Bulit szervezett halott kutyájának tiszteletére Miley Cyrushttp://www.life.hu/news/20150402-miley-cyrus-enekesno-bulit-szervezett-floyd-nevu-kutyaja-halalanak-tiszteletere.htmlA sztár teljesen összetört, amikor egy évvel ezelőtt, április 1-jén meghalt a kiskutyája, Floyd. Halálának évfordulójára nagyszabású emlékbulit szervezett.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.