Miley Cyrus unikornis jelmezben énekelt elhunyt halának

Miley Cyrus halál jelmez unikornis hal ballada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő, aki újabban a Happy Hippie Foundations nevű formációjával énekel, elhunyt halának emlékére is előadott egy balladát.

Ahogy már korábban is megírtuk, a pillangóként drogozó Mileynak manapság van egy izgalmas projektje, amiben legnagyobb meglepetésre énekel is, és nem csak botrányhősködik. A formációjával manapság a Backyard Sessions elnevezés alatt nyomatják a zenéket.

Így néz ki manapság az énekesnő Forrás: Northfoto

Az énekesnő most meglepő dallal állt elő, ugyanis néhány hónapja elhunyt halának, Pablownak címezte a balladát. „Talán emlékeztek rá, hogy néhány hónapja az én drága gömbhalam, Pablow meghalt. Ezt a dalt neki írtam. Nagyon boldoggá tett engem, és minden nap hiányzik, de most legalább Floyddal van.” Floyd Miley kutyája volt, akinek a halála első évfordulóján bulit szervezett az énekesnő.

Ő volt Pablow, Miley Cyrus gömbhala Forrás: Instagram/ Miley Cyrus

Íme a gömbhal tiszteletére írt ballada:

Miley Cyrus: „Voltak homoszexuális kapcsolataim"

A botrányhősnő coming outolt! Miley bevallotta, hogy nem csak heteroszexuális kapcsolatai voltak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.