Monacói esküvő! Megnősült Grace Kelly jóképű unokája

Forrás: NORTHFOTO -
esküvő Beatrice Borromeo Grace Kelly Pierre Casiraghi Monaco
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Grace Kelly unokája, Pierre Casiraghi feleségül vette párját, Beatrice Borromeot, az olasz örökösnőt. 

A monacói rózsaszín palotában, privát szertartáson kelt egybe az olasz örökösnő és Grace Kelly unokája. Beatrice egy fehér, vintage Bentley-vel érkezett a Grimaldi Palotába. Hetven közeli családtag és barát vett részt a ceremónián szombaton.

Forrás: NORTHFOTO

Bár az esküvőt kisebb körben ünnepelték, a szertartás után hétszáz fős kertipartit rendeztek, amelyet Albert monacói herceg szervezett unokaöccsének, Pierre-nek.

Folklór táncosok, zene és jobbnál jobb ételek-italok várták az egybegyűlteket. Pierre mindenképp piknik stílusú lagzit szeretett volna, így ennek fényében kertben ünnepeltek.

Augusztus 1-jén a menyasszony hazájában, Olaszországban még nagyobb szertartást rendez a hét éve egymást szerető pár, Pierre és Beatrice. A Borromi-szigetekre utaztatják a vendégeket, a Maggiore tóhoz, ami Beatrice családjáé, és itt a friss házasok elmondják egymásnak fogadalmaikat egy vallásos ceremónia keretei között.

Megérkezett Bianchi családja a Hungaroringre - Fotó!http://www.life.hu/news/20150726-megerkeztek-bianchi-szulei-a-hungaroringre.htmlA múlt héten elhunyt Jules Bianchi szülei is ellátogattak a Magyar Nagydíjra, a Hungaroringre. News--TankCsapdába esett Berki Krisztián - Rockerekkel csapatja az olimpikonhttp://www.life.hu/news/20150726-berki-krisztian-olimpikon-a-tankcsapdaval.htmlKi a kakukktojás az alábbi képen? News--Neked meg hol az ormányod? - Cuki videó!http://www.life.hu/news/20150726-elefant-keresi-a-lany-ormanyat-cuki-video.htmlCuki állatokból sosem elég. Ezúttal imádnivaló kiselefántra akadtunk.News--Íme, a füredi Anna-bál három legszebb bálozója - Fotó!http://www.life.hu/news/20150726-itt-vannak-a-balatonfuredi-anna-bal-legszebb-balozoi.htmlAhogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt: az elsőbálozó balatonfüredi lányt, Boór Bettinát választották a 190. Anna-bál szépének. Első udvarhölgye a szintén balatonfüredi Barna Dorina, második udvarhölgye a komáromi Szép Csenge lett.News--Egy holttestet találtak a Balatonbanhttp://www.life.hu/news/20150726-egy-holttestet-talaltak-a-vizben-egy-ferfit-tovabbra-is-keresnek-a-balatonban.htmlA szombati vihar után éjszakáig folytatták a mentési munkákat a Balatonnál, sokan a vízirendőröknek, a vízimentőknek és az önzetlen hajósoknak köszönhetik életüket, két férfi Balatonfürednél eltűnt a vízben még a vihar előtt, akiket nem találtak meg. Vasárnap egy férfi holttestét találták a vízben, azonosítása folyamatban van - értesült az MTI több forrásból.NewsThinkstockKáosz az országban a szombati vihar miatthttp://www.life.hu/news/20150726-21-embert-mentettek-meg-a-rendorok-a-balatonon.htmlFolyamatos a rendőri jelenlét a szombati vihar miatt áram nélkül maradt városokban, falvakban - közölte az ORFK Kommunikációs Szolgálata vasárnap reggel. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.