Tóth Gabi állatvédelem állatvédők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tüntetést szerveztek az állatvédő szervezetek szombaton Budapestre. A demonstrálók az állatkínzás ellen szólalnak fel. Követelésük: az állatokat bántalmazók ne kerülhessék el a büntetést.

A tüntetést 27 állatvédő szervezet közösen hirdette meg, de már több mint 100 szervezet csatlakozott hozzá, és a demonstrációval azt szeretnék elérni, hogy az állatkínzók ne kerülhessék el a büntetést. A szervezők azt kérték, a résztvevők a várható nagy tömeg miatt állatokat inkább ne vigyenek magukkal a tüntetésre, de aki tud, az viseljen kék sálat vagy szalagot, amely az állatvédelem nemzetközi színe.

Az Origó percről percre tudósít az eseményről, amit itt olvashattok.

Hazai sztárjaink között is sokan vannak, akik rendszresen felszólalnak az állatok bántalmazása ellen. Molnár Anikó például rendszeresen segít elhagyott négylábúakon, célja, hogy minél többen otthonra leljenek, ő maga is egy kész állatsereggel él együtt. Tornóczky Anita hasonlóképpen vélekedik, ő a Life.hu-nak így beszélt erről. A szombati tüntetésen Tóth Gabi is részt vett, erről az Instagramjára posztolt.

A photo posted by tothgabi (@tothgabi) on

Műszőrbalhé! Pirner Almának kabátja miatt szóltak be az állatvédők

Óriási felháborodást váltott ki Pirner Alma legújabb fotója, ami szombaton készült az "Együtt az állatkínzás ellen!" nevezetű tüntetésen. A rúdtáncbajnok ugyanis közzétett egy fotót, amint épp részt vesz a Parlament előtt tartott megmozduláson, és egy szőrmekabátot visel, vagy mégsem?! Cikkünkből kiderül.

Sztárok, akiket nem kedvelnek az állatvédők

A PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) állatvédő szervezet évek óta nyíltan kritizál énekeseket, színészeket és nagyjából mindenkit, aki állati bőrből készült ruhákat visel. Beyoncé egy hónapon belül kétszer mérgesítette fel őket, de más hírességek is összerúgták már a port az aktivistákkal. A Life.hu utánanézett, kik szerepelnek a feketelistájukon.
Vajnáék magánrepülővel utaznak az Oscarrahttp://www.life.hu/news/20160220-magangeppel-repul-andy-vajna-es-timi-az-oscarra.htmlBár Andy Vajna nemrég kórházba került egy lábán keletkezett seb miatt, úgy tűnik felépült, olyannyira, hogy az Oscar-díjátadón is ott lesz. Természetesen felesége, Timi is elkíséri, és állítólag együtt utaznak egy magánrepülőn Budapestről Los Angelesbe a jövő héten. NewsOrigoMeghalt Harper Lee amerikai író, a Ne bántsátok a feketerigót! szerzőjehttp://www.life.hu/news/20160220-meghalt-harper-lee-amerikai-iro-a-ne-bantsatok-a-feketerigot-szerzoje.htmlNyolcvankilenc éves korában meghalt pénteken Harper Lee, a modern amerikai irodalom egyik legfontosabb műveként számon tartott Ne bántsátok a feketerigót! című Pulitzer-díjas regény szerzője. Halálának hírét kiadója, a HarperCollins és szülővárosa, az alabamai Monroeville vezetése is megerősítette. News--Ma lenne 49 éves a zenei legenda, Kurt Cobainhttp://www.life.hu/news/20160217-kurt-cobain-ongyilkos-lett-a-nirvana-legendas-enekes-a-rajongok-a-mai-napig-siratjak.htmlA Nirvana együttes oszlopos tagja, szövegírója, gitárosa, és énekese. 1994-ben hagyott itt minket, miután pszichiátriai szer szedését követően önkezével vetett véget életének. News--Meghalt Umberto Ecohttp://www.life.hu/news/20160220-meghalt-umberto-eco-olasz-iro-filozofus.htmlNyolcvannégy éves korában elhunyt Umberto Eco olasz író-filozófus, A rózsa neve, A Foucault-inga című regények szerzője - közölték olasz sajtóforrások. News--Alföldi Róbert egyetért a kockás inges mozgalommal http://www.life.hu/news/20160219-alfoldi-robert-kockas-inggel-csatlakozott-a-diakokhoz-tobben-csatlakoztak-hozza.htmlA Nemzeti Színház egykori igazgatója is csatlakozott az országos kezdeményezéshez, és egy posztban ki is fejtette a véleményét. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoHótaposót elő! Estétől havazhathttp://www.life.hu/news/20160219-jon-a-havazas-orszagosan-varhato-nagy-mennyisegu-csapadek-idojaras.htmlA hétvégén szeles, borús, csapadékos időjárásra kell készülni. Néhol jelentős mennyiségű eső is lehullhat, estétől néhol havazás is lehet. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.