Az eltűnt repülő roncsait találta meg az egyiptomi hadsereg

repülő eltűnt egyiptomi gép Egyiptom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legfrissebb információk szerint az egyiptomi haditengerészet a Földközi-tengerben, 290 kilométerre északra Alexandria városától találta meg az eltűnt egyiptomi repülő roncsait.

Továbbra is keresik a csütörtökön eltűnt gép feketedobozait. Bár korábban is találtak tárgyakat a víz felszínén, de a két mentőmellényről és a műanyagdarabról kiderült, hogy

azok nem a repülőről származnak.

A görög védelmi minisztérium közben azt jelentette be, hogy holttesteket, gépdarabokat és csomagokat találtak öt mérföldre délre attól a helytől, ahol a gép eltűnt a radarról – jelentette a Times újságírója.

Az EgyptAir egyiptomi légitársaság Párizsból Kairóba tartó MS804-es járatán utazók hozzátartozói az EgyptAir irodája előtt a kairói repülőtéren Forrás: MTI/EPA/Haled El-Fiki

Mint arról mi is beszámoltunk, az EgyptAir egyiptomi légitársaság Párizsból Kairóba tartó MS804-es járata 66 emberrel – 56 utassal és tízfős személyzettel – a fedélzetén csütörtök hajnalban tűnt el a radarernyőkről. Az utasok zöme egyiptomi és francia volt.

Egyelőre nem tudni, mi okozta a repülőgép-szerencsétlenséget.

Már csütörtökön is elhangzott olyan bejelentés, hogy az egyiptomi utasszállítóból származó tárgyakat találtak a görögországi Kárpathosz szigetétől 370 kilométerre, de később közölték, hogy ezek a darabok mégsem az eltűnt gépről valók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.