Johnny Depp párnával fojtogatta Amber Heardöt

Forrás: AFP/Patrick Hamilton -
színésznő színész párna ittas állapot erőszak Amber Heard alkohol Johnny Depp bántalmazás fojtogatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amber Heard egyik közeli forrása szerint a színész erősen ittas állapotban volt, amikor az exházaspár veszekedése tettlegességig fajult.

Újabb részletek derültek ki Johnny Depp és Amber Heard válásának okairól. A színésznő, aki 15 hónappal az esküvő után adta be a válókeresetet, korábbi állítása szerint a világsztár bántalmazta őt, ivott és kábítószerezett is. Ugyanezt erősíti meg Heard egyik neve elhallgatását kérő forrása is, aki azonnal a helyszínre sietett, amikor a színésznő üzenetben kért tőle segítséget.

Forrás: AFP/Patrick Hamilton
Megható! Így emlékeztek meg az életműdíjat kapott Schumacherrőlhttp://www.life.hu/news/20160530-michael-schumacher-forma-1-es-autoversenyzo-eletmudijat-kapott-igy-emlekeztek-meg-rola.htmlA súlyos síbalesetet szenvedett Forma-1-es pilóta díját menedzsere, Sabine Kehm vette át könnyek között Nürburgringben. News--Új fényképükkel mond köszönetet Katalin hercegné és Vilmos herceghttp://www.life.hu/news/20160526-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-fenykepe-az-otodik-hazassagi-evfordulojuk-alkalmabol-keszult.htmlA hercegi pár ötödik házassági évfordulójukra érkező jókívánságokat köszönték meg az alább látható fényképpel. News--Gyászol Jennifer Aniston: meghalt az édesanyjahttp://www.life.hu/news/20160526-jennifer-aniston-szineszno-edesanyja-nancy-dow-meghalt.htmlKözel 5 év után először két héttel ezelőtt látogatta meg 79 éves édesanyját a színésznő, akinek anyjához való viszonya cseppet sem volt mondható felhőtlennek. News--Kiderült, kik örökölnek Alan Rickman vagyonábólhttp://www.life.hu/news/20160526-alan-rickman-elhunyt-szinesz-vegrendeleteben-jotekony-celokra-ajanlotta-fel-vagyonat.htmlA négy hónappal ezelőtt elhunyt színész végrendeletében nem csupán családjára, hanem jó célokra is hagyott a milliós nagyságrendű örökségből. NewsOrigoVécézni akart a férfi, akinek óriáspiton harapott a péniszébehttp://www.life.hu/news/20160526-atthaporn-boonmakchuay-ferfinek-beleharapott-a-peniszebe-egy-oriaspilota.htmlAtthaporn Boonmakchuay átélte minden férfi rémálmát: a thai férfi éppen a vécékagylón ült, amikor egy óriáspiton beleharapott legféltettebb kincsébe. NewsOrigoEgyetemi tanár lesz Angelina Jolie-bólhttp://www.life.hu/news/20160524-angelina-jolie-szineszno-rendezo-es-unesco-nagykovet-egyetemi-tanar-lesz.htmlAz Oscar-díjas színésznő és az ENSZ jószolgálati nagykövete vendégtanár lesz a a London School of Economics mesterképzésén - jelentette a brit egyetem. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.