Késsel és tűzzel támadt egy vonat utasaira egy férfi Svájcban

Forrás: AFP -
Svájc támadás vonat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy férfi késsel és gyúlékony folyadékkal támadt egy vonat utasaira Svájcban augusztus 13-án, szombaton. Hat embert megsebesített.

A svájci St. Gallen kanton rendőrségének közleménye szerint egy 27 éves svájci férfi a vasúti kocsiban gyúlékony folyadékot locsolt szét, amely lángra kapott. A férfinál kés is volt. A támadó, akit a rendőrség "svájci férfi"-ként írt le, először gyúlékony folyadékot locsolt szét, majd meggyújtotta. Ezután támadt az utasokra késsel, írja a BBC.

Illusztráció Forrás: AFP

A támadás délután 2 óra 20 perckor történt, amikor a vonat a salezi állomáshoz közelített Buchs és Sennwald között. A támadás időpontjában több tucat utas volt a vonaton.

Hat áldozatát égési sérülésekkel és szúrt sebekkel szállították különböző kórházakba. A támadó is megégett, ő szintén kórházba került. A sérültek egyike egy 6 éves gyerek, megsérült még két 17 éves fiatal, egy 34 és egy 43 éves nő, valamint egy 50 éves férfi. Több sérült állapota súlyos.

Légicsapás ért egy iskolát, legalább 10 gyerek meghalt, 21 megsérülthttp://www.life.hu/news/20160813-10-gyerek-meghalt-mert-legicsapas-ert-augusztus-13-an-jemenben-egy-iskolat.htmlJemenben légicsapás ért egy iskolát, legalább tíz gyerek meghalt és huszonegy megsérült. A jemeni húszik egyik vezetője a Szaúd-Arábia vezette arab katonai koalíciót okolja, ami egyelőre nem nyilatkozott az esetről. News--Ezért visel néhány olimpiai úszó két úszósapkát: Hosszú Katinka is!http://www.life.hu/news/20160813-most-kiderult-miert-visel-nehany-olimpiai-uszo-ket-uszosapkat-hosszu-katinka-is.htmlElőször éppen Hosszú Katinka kapcsán merült fel, hogy miért visel két úszósapkát. De aztán kiderült, többen is így tesznek. News--Gyászol Hollywood! Meghalt Kenny Baker, alias R2-D2http://www.life.hu/news/20160813-meghalt-kenny-baker-az-star-warsban-r2-d2-t-alakito-szinesz.htmlHosszú betegség után 83 évesen meghalt Kenny Baker brit színész, aki az R2-D2 nevű droidot alakította a Star Wars-filmekben, írja a Guardian.News--Kapás Boglárka: "Beakasztották a nyakamba, és alig tudtam kivenni a hajamat alóla"http://www.life.hu/news/20160813-kapas-boglarka-uszonovel-keszitett-interjut-az-origo-az-olimpiai-bronzerem-utan.htmlKapás Boglárka a gyengébbik számában, a 400 gyorson elért negyedik hely után 800-on bronzérmet nyert, és az ezüstre is volt esélye, csak két tizeddel kapott ki a brit Jazmin Carlintól. Az élen Katie Ledecky végzett, majdnem 12 másodperccel Kapásék előtt, fantasztikus világcsúccsal.News--Csekkold gyorsan a számaidat, mert volt ötös a lottónhttp://www.life.hu/news/20160813-csekkold-gyorsan-az-otoslotto-szamaidat-szamaidat-mert-volt-otos-a-lotton.htmlSzombat este kisorsolták az ötös lottó eheti nyerőszámait. Egy telitalálatos szelvény volt. NewsThinkstockDráma az olimpián! Vigasztalhatatlan a cipő nélkül célba érő futónőhttp://www.life.hu/news/20160813-etenesh-diro-vigasztalhatatlan-a-cipo-nelkul-celba-ero-futono-3000-akadalyon.htmlDrámai versenyben esett ki a női 3000 méteres akadályfutás előfutamából Etenesh Diro, az etiópok olimpiai 6., világbajnoki 5. futója. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.