Ebben a meseszép otthonban él Völgyesi Gabi: Videó!

Forrás: Facebook/Völgyesi Gabriella -
Völgyesi Gabi otthon videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi videó került napvilágra Völgyesi Gabi magánéletéből: megmutatta, hol él. 

Völgyesi Gabi megmutatta a családi féltve őrzött családi fészkét. Férjével, Ádámmal és két kisfiukkal élnek ebben a pompázatos budapesti otthonban.

Völgyesi Gabi betekintést engedett csodás otthonába Forrás: Facebook/Völgyesi Gabriella

Az énekesnő fontosnak tartotta, hogy mindenkinek legyen saját élettere, bár azt is bevallotta, hogy Ádámmal egy 43 négyzetméteres lakásban is nagyon boldogok voltak. A kétgyermekes anya szerint

ez a melegágya annak, hogy két ember ne hidegüljön el egymástól.

Kiderült, hogy Gabinak és Ádámnak teljesen eltér az ízlése, ugyanis a férfi a letisztult, ipari formákat részesíti előnyben, míg Gabi a csicsásabb kiegészítőket preferálja. Szerencsére meg tudtak úgy egyezni, hogy mindenki otthonosan érezze magát a közös fészekben. A végeredmény pedig magáért beszél.

Kóbor János elképesztő luxusban él: Videó!

Az Omega frontembere körbevezetett minket a luxusotthonában, és megmutatta, hol tölti mindennapjait családjával. Láthatjuk a kedvesét és a kislányát is. Videó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.