Legyél cserfes és vagány, mint Szabó Zsófi! 5 szépségtipp egyetlen fotón

szemöldök frizura füstös smink Szabó Zsófi szépségtipp smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi az After X-ben hétről hétre kamerák elé áll, ahol bombaformában van. Bár sokak szerint a színésznő-műsorvezető jobban néz ki smink nélkül, egy kis szemhéjpúder vagy rúzs teljesen feldobja az arcát - cserfes, vagány és szexi lesz tőle. Interaktív fotón öt olyan szépségtippet mutatunk, amit érdemes ellesned tőle.

Jól áll neked is a pixie frizura? Hogyan készíthetsz gyönyörű füstös sminket? Vidd az egeret a kép fölé, kattints a piros pöttyökre, és tudd meg!

Szabó Zsófival legutóbb akkor beszélgettünk divatról és szépségápolásról, amikor a negyedik élő show előtt az X-Faktor kulisszái mögött jártunk. "A hétköznapokban nem sűrűn sminkelem magam és lazább stílust képviselek. A hajamat nem állítom be és csak hidratáló krémet, valamint vörös rúzst használok, ami remek karaktert ad az arcomnak" - mesélte Zsófi, aki korábban azt is elmondta nekünk, milyen szépségtrükköt tanult az édesanyjától.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.