Katalin hercegnő rosszulléte miatt elmaradhatnak hivatalos útjai

Forrás: AFP/Stuart C. Wilson -
hányás Katalin hercegnő kiszáradás hányinger terhességi rosszullét émelygés Málta utazás Vilmos herceg Harry herceg születésnap gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg nejét annyira megviselik a terhességi rosszullétek, hogy máltai útja is kérdésessé vált. Lapinformációk szerint állapota már-már életveszélyes és a kisfiával sem tud úgy foglalkozni, mint korábban.

Nem javul az immár 7 hetes terhes Katalin hercegnő állapota. A brit királyi család múlt héten erősítette meg a hírt, miszerint Vilmos és Katalin immár második gyermeküket várják, a hercegnőt azonban súlyos rosszullétek, úgynevezett csillapíthatatlan terhességi hányás (Hyperemesis Gravidarum) gyötri – csakúgy, mint amikor György herceget várta.

Forrás: AFP/Stuart C. Wilson

A hírek szerint a hercegnő annyira erőtlen, hogy képtelen segítség nélkül felkelni. Előfordult az is, hogy infúzióra kellett kötni a rosszullétei miatt.

Emiatt többek szerint egyre valószínűbb, hogy Katalin lemondja máltai útját: a Huffington Post szerint kérdéses a hercegnő 2 naposra tervezett útja Málta függetlenségének 50. évfordulója alkalmából. A Hello Magazine úgy tudja, Vilmos herceg fogja helyettesíteni feleségét, akinek ez lett volna az első önálló hivatalos látogatása hercegnőként.

Katalin rosszullétei miatt Harry herceg 30. születésnapi vacsorája is elmaradt, amelyen a hírek szerint a hercegnő húga, Pippa és Harry egyik jó barátja, Guy Pelly is részt vett volna. Reméljük, hamarosan jobban lesz a hercegnő.

Update: a The Sun magazin szerint a mai napon (szeptember 17-én) tartják meg Harry herceg elmaradt szülinapi mulatságát, amelyen a királyi híresség egyik kedvence, Ellie Goulding énekesnő fog fellépni.

/1409/Ezek_2014915151334

Amit a Hyperemesis Gravidarumról tudnod kell

A hányás és az émelygés a terhesség elején bizonyos mértékig normálisnak számít, azonban előfordulhat, hogy olyan gyakorivá válik, hogy a kismamában semmilyen étel nem marad meg. Ilyenkor feltétlenül orvosi segítségre van szükség, hiszen akár kiszáradáshoz és súlyvesztéshez is vezethet. A témáról IDE kattintva olvashatsz bővebben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.