királyi család vörös haj Ausztrália transzparens küldetés katona vicces Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ausztráliában meglepő táblával fogadták a herceget. Egy vörös hajú kisfiú készített vicces transzparenst Harrynek.

Több száz rajongó gyűlt össze, hogy köszöntse Harry herceget, aki egy hónapot fog Ausztráliában tölteni, hogy eleget tegyen katonai kötelezettségeinek. Ebből az alkalomból a 12 éves Ethan Toscan saját maga készített egy üdvözlő táblát a hercegnek „Red Heads Rule" (a vörösek a menők) felirattal.

Forrás: AFP

A herceg először nem vette észre a táblát, de a tömeg addig kiabált neki, amíg végül felfigyelt a kedves feliratra. Odasétált a kisfiúhoz, akivel boldogan le is pacsizott. "Azt mondta, szuper vagyok, hogy ilyen táblát készítettem, és nagyszerű dolog vörösnek lenni. Teljesen odáig vagyok! Kezet is ráztam vele!" – mesélte boldogan a kisfiú.

Harry herceg, akinek talán ez volt az utolsó katonai küldetése, ausztráliai útja miatt valószínűleg csak májusban fog találkozni a a királyi család legújabb tagjával.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.