Brad Pitt eddig csak kétszer láthatta a gyerekeit, Maddoxot egyszer sem

Brad Pitt válás Maddox Jolie-Pitt család Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brad Pitt és Angelina Jolie válására szeptember közepén derült fény, azóta a színész mindössze kétszer láthatta a gyermekeit. Maddoxszal azonban még nem találkozhatott a világsztár. 

Brad Pitt állítólag nem láthatta legidősebb fiát, Maddoxot, amióta szeptemberben Angelina Jolie beadta a válókeresetet. Két hete írtunk arról először, hogy Brad találkozhatott a csemetékkel, azóta pedig állítólag még egyszer együtt lehetett a kicsikkel, Maddoxszal azonban még nem érintkezhetett.

Angelina, Brad és Maddox Forrás: AFP/Robyn Beck

A pár amúgy is megromlott kapcsolatánál az borította ki a bilit, hogy Brad egy repülőúton állítólag üvöltött és durván viselkedett a 15 éves fiúval. Ez ügyben még tart a nyomozás, de az biztos, hogy a balhé nem csak a gyereket, de a színészt is megviseli, aki hetek óta rossz állapotban van a válás miatt.

Bennfenntesek szerint a pár azóta nem beszélt egymással, amióta Angelina beadta a válókeresetet: Mindkét világsztár mögött egy komoly, ügyvédekből álló csapat áll, és csakis ők lépnek egymással kapcsolatba. Ez tényleg szomorú, tekintve, hogy 12 évig együtt volt Hollywood két legfényesebb csillaga.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.