Leonardo DiCaprio Los Feliz szívében vette meg új luxusotthonát

luxus Los Feliz otthon Los Angeles Leonardo DiCaprio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő luxusotthont vásárolt magának Leonardo DiCaprio, amelyre nem kevesebbet költött mint 4,91 millió dollárt. A ház a Los Feliz nevű környéken található Los Angeles-ben, a képek magukért beszélnek. 

Az Architecture & Design magazin cikkezett arról, hogy Leonardo DiCaprio Los Angeles-ben, az előkelő Los Feliz nevű környéken vásárolt magának elképesztő luxusotthont. A ház ára nem keveseb, mint 4,91 millió dollár.

A színész a házat a zenésztől, Moby-tól vette. Új otthonában 5 hálószoba, 8 fürdőszoba és medence is található. A ház az 1920-as években épült, manapság pedig csodásan keverednek benne a rusztikus és a letisztult elemek.

Nézd meg Leonardo DiCaprio luxusottonáról készült képeket!

Forrás: MLS
1 / 7
Forrás: MLS
1 / 7
Forrás: MLS
1 / 7
Forrás: MLS
1 / 7
Forrás: MLS
1 / 7
Forrás: MLS
1 / 7
Forrás: MLS
1 / 7
Forrás: MLS
1 / 7
Forrás: MLS
1 / 7
Forrás: MLS
1 / 7
Forrás: MLS
1 / 7
Forrás: MLS
1 / 7
Forrás: MLS
1 / 7
Forrás: MLS
1 / 7
Forrás: MLS
1 / 7
Forrás: MLS
1 / 7
Forrás: MLS
1 / 7
Forrás: MLS
1 / 7
Forrás: MLS
1 / 7
Forrás: MLS
1 / 7
Forrás: MLS
1 / 7
Legyen a konyhádban végre rend! – Ötletek a praktikus tárolás jegyébenhttp://www.life.hu/otthon/20180525-legyen-a-konyhadban-rend-otletek-a-praktikus-tarolas-jegyeben.htmlA praktikusság és a helytakarékosság elsőszámú szempont egy konyha esetén, mi pedig remek ötleteket hoztunk, hogy ezt könnyedén, átalakítás nélkül elérhesd. Nem számít, mekkora a konyhád, vagy mennyi hely van benne, ezekkel az ötletekkel tágasabb és élhetőbb lesz. OtthonOrigoEgy feminista lakás, mely inspiráló és erős, épp mint egy nőhttp://www.life.hu/otthon/20180522--feminista-lakas-mely-inspiralo-es-eros-epp-mint-egy-no-new-york.htmlMit jelent, hogy egy lakás feminista berendezésű? Segítünk: nem a rózsaszínt és a virágmintát. Amikor két nő egymásra talál az elképzelt és a megvalósítható álmok terén, ott valami egészen fantasztikus jön létre. OtthonOrigoNe engedd, hogy az építkezésre és lakásfelújításra rámenjen a párkapcsolatotok!http://www.life.hu/otthon/20180522-ne-engedd-hogy-az-epitkezes-es-lakasfelujitas-tonkretegye-a-parkapcsolatod.htmlEgy nagyszabású lakásfelújítás és építkezés olyan helyzeteket teremthet egy párkapcsolatban, melyre a mindennapi életből nincs lehetőség felkészülni. Most körbejárjuk, hogy mi vezethet a vitákig, és mivel tudod ezeket orvosolni, jobb esetben megelőzni. Otthon--Elhagyott helyek, európai templomok: hívők helyett romos falakhttp://www.life.hu/otthon/20180522-elhagyott-helyek-europai-templomok-hivok-helyett-romos-falak.htmlAmikor egy templomban járunk, nagyon nehéz elképzelni, hogy ezek a szent és fenséges épületek milyen hátborzongatóak is tudnak lenni. Európában számos templom vált elhagyatottá, mivel a keresztények száma egy időben radikálisan megcsappant. OtthonOrigoLess be Victoria Beckhamék otthonába: fotóhttp://www.life.hu/otthon/20180601-less-be-victoria-beckhamek-otthonaba-foto.htmlVictoria Beckham saját magáról és családjáról gyakran posztol képeket, de otthonukból nem sokat láthattunk. Most azonban mutatott egy-két részletet a sztárfeleség arról a helyről, ahol a legboldogabb. Otthon--Eladta otthonát Kulka János: menekül a színészhttp://www.life.hu/otthon/20180601-eladta-otthonat-kulka-janos-menekul-a-szinesz.htmlA Blikk azt írja, hogy szabadul a sztrók előtti emlékeitől Kulka János. Tavasszal hivatalosan is felmondott a Katona József Színházban, most pedig az otthonát is eladta. Otthon

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.