Brad Pitt 55 évesen is szívdöglesztően néz ki -Fotó

Brad Pitt színész pasi szívdöglesztő helyes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kilencvenes években Brad Pitt az egyik legdögösebb pasinak számított, de legújabb fotója bizonyítja, hogy az idő múlásával semmi nem veszített vonzerejéből, és újra csúcsformában van.

Az 55 éves szívtipróért még mindig odáig vannak a nők. A most forgatott Volt egyszer egy Hollywood kedvéért formába is hozta magát a női rajongók legnagyobb örömére. A napokban került napvilágra egy róla készült lesifotó, amin bővebb szabású pólóján is átüt izmos teste.

A jóképű színész a hírek szerint már nem is szingli, ugyanis exe, Jennier Aniston 50. születésnapján melegedett össze Reese Witherspoon-nal.

Brad Pitt has a casual day out and looking younger as the hearthrob actor was spotted leaving his office in Los Angeles. The actor is finalizing his divorce with ex wife Angelina Jolie and seems to have a hard time trying to reconcile his relationship with eldest son Maddox. October 16, 2019 Forrás: NORTHFOTO/TheImageDirect.com/Theimagedirect.Com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.