Vilmos herceg magából kikelve ordítozik egy lesifotóssal: kínos videó terjed az interneten

lesifotós királyi család videó Vilmos herceg kínos ordítozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Habár a nyilvánosság előtt élik az életüket, a királyi család tagjairól sem lehet bármikor fotót készíteni. Az egyik lesifotós azonban kamerájával végigkövette Vilmost, ahogy gyerekeivel biciklizik. Mindezt észrevette a herceg is, aki éktelen haragra gerjedt, erről pedig videó is készült.

A hercegi álompár tagjai is emberek, még ha erről hajlamosak is vagyunk megfeledkezni. Vilmos pedig megmutatta, hogy őt is ki lehet hozni a sodrából, főleg, ha nemcsak őt, hanem a családját is zaklatják. A Ripost vette észre azt a neten terjedő videót, melyen Vilmos magából kikelve ordibál a lesifotóssal, aki tönkretette a családja napját.

@wayne_barrett Prince William pissed off with paparazzi following him at Sandringham. #royalfamily#princewilliam#paparazzi♬ original sound - Wayne Barrett

A herceg dühében undoríónak nevezi a fotóst, és számon kéri, miért bujkál és figyeli őket és a gyerekeket. Szarkasztikusan megköszöni a férfinek, hogy tönkretette a napjukat. A fotós végig nyugodt maradt és próbált védekezni. Azt állította, hogy ő semmi rosszat nem tett, amivel megzavarta volna a hercegi pár és családja nyugalmát. A lap szerint az ügyet vizsgálják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.