Varga Viktor kiszúrt Csepregi Éva fiával és menyével

TV2 Párharc (tévéműsor) Varga Viktor Heatlie Dóri Heatlie Dávid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig pár napja indult a TV2 sztárpáros vetélkedője, máris kezdetét vette a taktikázás a Párharcban. A legutóbbi adásban Varga Viktor és párja teljesített a legjobban, a jutalmuk pedig az volt, hogy egyik riválisukat előnybe hozhatták, míg egy másik párnak megnehezíthették a dolgát.

Varga Viktor és kedvese úgy döntött, az előnyt Kulcsár Edinának és G.w.M-nek adják (azaz levonnak az idejükből 3 percet), míg a hátrányt jelentő plusz 2 percet Heatlie Dávidnak és feleségének, Dórinak adják. Csepregi Éva fia és menye nem vette jó néven a döntést, mondván, Viktor már most elkezdett taktikázni és csak azért kedveskedik Edináéknak, hogy tompítsa a botrány élét.

Varga Viktor Forrás: TV2

Viktornak ugyanis sarkos véleménye volt az egykori szépségkirálynő idén év elején megjelent saját daláról.

Az énekes döntése nem is annyira Heatlie Dávidot, mint inkább kedvesét viselte meg. Viktor bízott abban, hogy barátságuk erősebb annál, mint hogy egy ilyen lépésen fennakadjanak, és csalódott Dóriban – írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.