Csobot Adél TV2 Dancing with the Stars Hegyes Berci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
November 26-án, szombaton este kerül adásba a TV2 táncos show-jának döntője. A fináléban táncparkettre lép Pap Dorci, Somhegyi Krisztián és Csobot Adél is. Az énekesnőnek sokak szerint könnyű dolga van, hiszen korábban versenytáncolt, ezért most tiszta vizet öntött a pohárba.

Csobot Adél és Hegyes Berci az egyik nagy esélyese a Dancing with the Stars idei évadának. A fiatal énekesnő az első szezon nyertes táncosával vágott bele a műsorba és meg sem álltak a fináléig. A felkészülésüket és a produkcióikat azonban majdnem veszélybe sodorta egy sérülés, melyről most beszéltek először.

Adél ugyanis az egyik emelés során bordatörést szenvedett:

– árulta el egyik követőjének kérdésére Adél a Bors szerint. Az énekesnő és táncpartnere emelett reagált arra a felvetésre is, miszerint Adélnak azért van könnyű dolga, mivel régen versenyszerűen táncolt.

Csobot Adél Forrás: TV2

"Most szeretnék tiszta vizet önteni a pohárba, mert sokszor látunk olyan kommenteket, hogy Adélnak könnyű, mert táncos múltja van... De Adélnak nincsen versenytáncos múltja!" – árulta el Berci.

– tette hozzá Adél.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.