Harry & Meghan: megérkeztek az első képsorok a mindent leleplező dokusorozatból

Forrás: Getty Images for Intrepid Sea, Air, & Space Museum/Theo Wargo -
sorozat Meghan Markle előzetes Netflix botrány Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg és Meghan Markle még 2020 szeptemberében írta alá a Netflix-szel azt a többéves szerződést, melynek dokumentumfilmek, dokusorozatok, játékfilmek, showműsorok és gyerekműsorok is a részét képezik. 

A Netflix a napokban hozta nyilvánosságra a Meghan Markle és Harry herceg életéről szóló dokusorozat előzetesét, amely a Harry & Meghan címet kapta. Az előzetesben sosem látott fotók láthatók a párról, illetve olyan megszólalások, amelyek garantálják, hogy hatalmas port fog kavarni a hat részből álló minisorozat.

Forrás: Getty Images for Intrepid Sea, Air, & Space Museum/Theo Wargo

Bár a hivatalos premier dátumát még nem közölték, annyit lehet tudni, hogy a sorozatban szó lesz a páros szerelmének kezdeti, titkos időszakáról, emellett a királyi családból való kiválásról is. A sorozat célja, hogy Harry és Meghan elmesélhessék végre a saját történetüket, az elmúlt évek botrányainak a másik oldalát.

"Senki sem látja, hogy mi történik a zárt ajtók mögött. Mindent meg kell tennem, hogy megvédjem a családomat!" – mondja Harry herceg az előzetesben, ezzel egyértelműen feleségére és gyermekeire célozva. A rövid videóban Meghan is megszólal:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.