Újabb sztáreljegyzés: a TV2 műsorvezetőjének is megkérték a kezét

TV2 eljegyzés lánykérés sztáreljegyzés gyűrű Orosz Barbara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírességek és partnereik a legszentebb ünnepre időzítették a lánykérést, és egy hét alatt három ismert magyar ember is kimondta a boldogító igent, vagy feltette a nagy kérdést szerelmének.

A sztáreljegyzések sorában ott találjuk Kulcsár Edinát és G.w.M-et, a rapper egy nappal az egykori szépségkirálynő születésnapja előtt húzta fel kedvese ujjára az ékszert. Nem sokkal utánuk kiderült, hogy az ismert harmonikás, Szabó Ádám is letérdelt kedvese elé, aki nem habozott, mikor az igent kellett kimondania. Mindkettejüket beelőzte azonban a TV2 műsorvezetője.

Orosz Barbi, aki már régóta a Mokka meghatározó arca, a tegnapi adásban mutatta meg eljegyzési gyűrűjét. A műsorvezető ráadásul elszólta magát, és élő adásban elárulta, hogy az esküvőt jövő márciusban tartják francia kedvesével. A férfit tavaly ismerte meg, és már bemutatta a családjának is – írja a Tények.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.