"Semmit sem csinálnék másként" - Megszólalt a Sztárban Sztár legutóbbi kiesője

Kiss Ernő Zsolt TV2 Sztárban sztár Kamarás Iván videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A múlt héten két versenyző számára is véget ért a verseny. A Sztárban Sztár ötödik élő show-jából ugyanis az eddigiektől eltérően nem egy, hanem két énekes is kiesett.

Az egyik kieső Kamarás Iván volt, aki Karel Gottként lépett színpadra, de búcsúzott Kiss Ernő Zsolt is, aki Harry Stylest keltette életre a színpadon. A két színész-énekes az adást követő napon a Mindmegette konyhájában adott interjút a Ripostnak, amelyben arról meséltek, hogyan érezték magukat a műsorban, és hogyan élték meg a kiesést.

Kamarás Iván elégedett volt az összes, általa megformált karakterrel, igyekezett megtenni minden tőle telhetőt.

– mesélte Kamarás, aki hozzátette, hogy rögtön az első adásban mély vízbe dobták azzal, hogy férfiként egy nőt, Chert kellett megformálnia. Két út állt előtte: vagy komolyan veszi, vagy pedig viccet csinál belőle, ám nem volt kérdés, hogy az előbbit választja. A stábbal együtt igyekeztek kihozni a helyzetből a maximumot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.