Meghan Markle úgy gondolja, nem érdemli meg őt Anglia

ellenszenv Meghan Markle Nagy-Britannia távolmaradás Harry herceg
Harry herceg újabb angliai látogatásra készül, felesége pedig ismételten nem tart vele. A királyi család egyik neves szakértője úgy véli, Meghan Markle azt gondolja, nem érdemli meg őt az Egyesült Királyság.

Harry herceg várhatóan szeptember 7-én – a királynő halálának első évfordulójának előestéjén – Londonba látogat egy rendezvény miatt. A hírek szerint felesége megint nem tart vele. Dr. Tessa Dunlop történész, író, a királyi család szakértője úgy véli, ez nagyon sokat árul el arról, hogy Meghan milyen véleménnyel van az országról, amelyet egykor otthonának nevezett.

Meghan Markle úgy gondolja, nem érdemli meg őt Anglia Forrás: AFP/Angela Weiss

A szakértő úgy véli, Harry a látogatása alatt nem fog találkozni a családjával, pedig korábban azt lehetett hallani, hogy a hercegnek békülési szándékai vannak. Ezt azóta Vilmos herceg egyik barátja cáfolta. Azt nyilatkozta a Daily Beastnek, hogy Harry nem fog találkozni sem Károly királlyal, sem Vilmossal. Úgy érzik, Harry elárulta őket azzal, amit a könyvében írt és a Netflixen állított róluk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.