Meghan Markle követte férjét Európába: kéz a kézben jelentek meg egy kosármeccsen

Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Rolf Vennenbernd -
Invictus Games Meghan Markle Harry herceg
Harry herceg a feleségével jelent meg a düsseldorfi Invictus Games ötödik napján. Kerekesszékes kosárlabdameccset néztek.

Erzsébet királynő halálának egyéves évfordulóján nem jelent meg Meghan Markle, Düsseldorfba viszont követte férjét. Harry Németországban tartózkodik az általa alapított Invictus Games sportversenyen. Meghan Los Angelesben szállt repülőre, majd londoni átszállással érkezett meg a német városba. Ez volt az első közös megjelenésük Európában, mióta elhagyták a királyi családot.

A kerekesszékes kosármeccsre kézenfoga érkeztek, Meghan egy krémszínű rövidnadrágot, egy hozzá illő Staud márkájú kabátot és lapos Chanel cipőt viselt. A hercegné megölelt egy rajongót, mielőtt elfoglalták a helyüket, majd zenére együtt dülöngéltek és mulattak a közönséggel.

Kézenfogva érkeztek Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Rolf Vennenbernd

A Daily Mail cikke szerint Meghan a megjelenésével azt akarta bizonyítani, hogy minden rendben van köztük Harryvel, fontos volt számára, hogy együtt lássák őket. Sajtóértseülések szerint előző este részt vettek egy partin is, ahol a hercegné nagyon romantikus hangulatban volt. Beszédében elnézést kért azért, mert késve érkezett meg a játékokra, a gyerekekre hivatkozott, ugyanis velük töltötte az időt indulás előtt.

Meghan és Harry együtt bulizott a közönséggel Forrás: AFP/Odd Andersen

A lapnak nyilatkozó testbeszéd-szakértő, Judi James azt mondta, Meghan általános testbeszéde izgalmat és erőt sugárzott, ezzel szemben Harry kissé távolságtartónak tűnt. A szakértő szerint mostani megjelenésükből hiányoztak a rájuk jellemző, egymás felé tett kedves kis gesztusok, ezt akarta ellensúlyozni a viselkedésével Meghan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.