Sokat elmond, ahogyan Brad Pitt a fia kemény szavaira reagált

Brad Pitt Pax Jolie-Pitt kritika poszt gyalázkodás
Képernyőfotók láttak napvilágot Pax Jolie-Pitt apák napi posztjairól, amelyekben Brad Pittet ócsárolja. Világklasszis seggfejnek és szörnyű embernek nevezi a színészt. Pitt úgy döntött, nem reagál nyilvánosan a kemény szavakra.

A 19 éves Pax Jolie-Pitt ezt írta apjáról 2020-ban: „Boldog apák napját ennek a világklasszis seggfejnek. Újra és újra bebizonyítod, hogy szörnyű és megvetendő ember vagy. Pokollá tetted a hozzám legközelebb állók életét. (...) Szóval, boldog apák napját, te kib....tt borzalmas emberi lény!"

Angelina Jolie a gyerekeivel egy filmbemutatón 2019-ben Forrás: Getty Images for Netflix/2019 Getty Images/Monica Schipper

Angelina Jolie 2007-ben fogadta örökbe Paxot egy vietnami árvaházból. A fiút, aki hároméves volt akkor, a heroinfüggő biológiai anyja újszülött korában dobta el magától. Pitt 2008-ban fogadta hivatalosan örökbe a fiút.

Nem csak Pax, Zahara sincs jóban az apjával, amikor egyetemista lett, és felvették a népszerű egyetemi szövetségbe, az ünnepségen hangosan kiabálta a nevét, ám a vezetéknevéből elhagyta a Pittet, csak a Jolie hangzott el.

Angelina Jolie korábban súlyos gyerekbántalmazással vádolta meg Pittet: azt állította, fojtogatta az egyik közös gyereküket, egy másikat pedig megütött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.