A Jóbarátok szereplői különleges módon tisztelegnének Matthew Perry előtt

Forrás: MoziStar -
különleges Jóbarátok sztárok Matthew Perry megemlékezés
A Jóbarátok szereplői állítólag tárgyalásokat folytatnak, hogy különleges módon tisztelegjenek néhai társuk, Matthew Perry előtt. A színészt, aki Chandlert játszotta a Jóbarátok című sorozatban, október 28-án, 54 éves korában találták meg "eszméletlenül" Los Angeles-i otthonában, egy jakuzziban.

Családja közleményben erősítette meg a tragikus hírt: „Megszakad a szívünk szeretett fiunk és testvérünk tragikus elvesztése miatt. Matthew annyi örömet hozott a világnak, mind színészként, mind barátként."

Lisa Kudrow méltó szavakkal búcsúzott a sztártól

Köszönöm, hogy akkor is jöttél, amikor nem voltál jól, és aztán brillíroztál. Köszönöm a legjobb 10 évet, amit az ember kaphat. Köszönöm, hogy bíztál bennem. Köszönöm, hogy mindent megtanultam a KEGYELEMRŐL és a SZERETETRŐL azáltal, hogy ismertelek. Köszönöm az időt, amit veled tölthettem, Matthew" – folytatta a színésznő.

Forrás: AFP/Chris Delmas

A Jóbarátok sztárjai nyilvánosan is megemlékeznének Matthew-ról

Most Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt Le Blanc és David Schwimmer is tárgyalnak arról, hogy a januárban esedékes Emmy-díjátadón Perry előtt tisztelegjenek – derült ki a Ladbible cikkéből.

Forrás: MoziStar

Mindannyian szeretnének összejönni a színpadon, hogy beszéljenek róla, és azért, hogy megoszthassák vele kapcsolatos emlékeiket, és elmondhassák a világnak, milyen ember volt a való életben. Ha mindannyian meg tudnak egyezni egy méltó tiszteletadásban, és megkapják a családja áldását, akkor mindenképpen össze fognak állni, hogy az az este egy különleges pillanat legyen Matthew és mindazok számára, akik szerették őt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.