Kiderült, volt-e Matthew Perry szervezetében fentanil vagy metamfetamin

Forrás: Getty Images via AFP/Theo Wargo -
halottkém halál vizsgálat Matthew Perry fentanil
Matthew Perry 54 évesen távozott az élők sorából, a halálának okát még vizsgálják. Mostanra kiderült, volt-e fentanil vagy metamfetamin a szervezetében.

54 évesen meghalt Matthew Perry, a színészre Los Angeles-i otthonában, egy jakuzziban találták rá. Halála mindenkit megdöbbentett. Még vizsgálják, hogy mi vezethetett ehhez a tragédiához, de az elsődleges tesztek szerint a színész szervezetében nem volt fentanil vagy metamfetamin.

A fentanil az egyik legerősebb, klinikai alkalmazásban lévő szintetikus fájdalomcsillapító.

A metamfetamin pszichostimuláns pszichoaktív szer. A nemzetközi addiktológiával foglalkozó pszichiáterek szakvéleménye szerint a metamfetamin a leginkább ártalmas diszkódrogok egyike - írja a Wikipedia.

Fontos megjegyezni, hogy ezek a tesztek kevésbé mélyrehatóak voltak, valószínűleg fogják még vizsgálni, hogy milyen szerek lehettek a színész szervezetében, vagy, hogy nem szedett-e be nagyobb dózist a vényköteles gyógyszerekből - írja a TMZ.

Forrás: Getty Images via AFP/Theo Wargo

Valószínűleg 4-6 hónapba is beletelik minden eredmény elemzése, a halottkém csak az összes adat összegyűjtése után állapíthatja meg a halál okát és módját.

Matthew Perry házában több vényköteles gyógyszert is találtak, de mindet a színésznek írták fel különféle betegségei miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.