Újra munkába állt III. Károly király: elárulta, hogyan érzi magát

III. Károly király
Shutterstock/Frederic Legrand -
III. Károly király állapot miniszterelnök rák
Az uralkodó betegségét február elején közölte a palota, azóta III. Károly király levélben köszönte meg azt sok-sok támogatást, amit a rákdiagnózisa óta kapott az emberektől. Azóta kiderült, hogy már újra munkába állt, szerdán késő délután találkozott Rishi Sunak miniszterelnökkel.

A palota február 5-én közölte a hírt a király rákdiagnózisáról, azt ugyan nem árulták el, hogy milyen rákja van a Károlynak, de azt tisztázták, hogy nem prosztatarákról van szó. Egy héttel a hír után az uralkodó levélben köszönte meg azt sok-sok támogatást, amit a rákdiagnózisa óta kapott az emberektől. 

Újra munkába állt III. Károly király: elárulta, hogyan érzi magát Forrás: AFP

A minap pedig az Egyesült Királyság hivatalos ügyeinek intézését is újra a kezébe vette. Az uralkodó szerdán későb délután találkozott Rishi Sunak miniszterelnökkel a király szerdán késő délután találkozott Rishi Sunak miniszterelnökkel. A találkozó után a miniszterelnök elmondta a királynak, hogy nagyon örül annak, hogy jó formában van és biztosította arról, hogy egy ország áll mögötte - írja a The Guardian. 

Annyi csodálatos üzenetet és kártyát kaptam. A legtöbbön könnyekig hatódtam

– mondta III. Károly király a miniszterelnöknek.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.