Kevin Costner volt felesége, Christine Baumgartner: íme minden, amit tudni lehet róla

Christine Baumgartner és Kevin Costner
AFP/Patrick T. Fallon -
számító Christine Baumgartner feleség kevin costner
Christine Baumgartner nevét akkor ismerte meg a világ, amikor úgy döntött, hogy elválik a színésztől. De kicsoda Kevin Costner volt felesége? Íme minden, amit tudni lehet róla.

Kevin Costner volt felesége, Christine Baumgartner főleg akkor került a figyelem középpontjába, amikor kiderült, hogy férjével elválnak egymástól. 18 évnyi házasságnak vetettek véget, és nem volt szép a befejezés. A nő kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva adta be a válókeresetet, amely sokáig húzódott leginkább azért, mert egészen nagy összegű gyerektartást követelt. Mostanra azonban lezárult a közös ügyük, de ki is Christine Baumgartner?

Christine Baumgartner és Kevin Costner
Christine Baumgartner és Kevin Costner
Forrás: AFP/Valerie Macon

Kicsoda Kevin Costner volt felesége, Christine Baumgartner?

  • Tásaktervezőként dolgozik

Baumgartner Cat Bag Couture márkanév alatt tervez kézitáskákat, amelyeket különböző butikokban árul. Ezen az úton Kevin Costner támogatásával indult el, amelyről még 2005-ben nyilatkozott. "Amikor előálltam néhány mintával, megmutattam őket Kevinnek, aki azt mondta, hogy gyönyörűek és csodálatosak" - emlékezett vissza. "Azt mondta, hogy lépjek tovább, és ő majd segít nekem. Mindig is szerettem a divatot és a stílust, és ha ezt ötvözni tudod a funkcióval, az tökéletes."

  • Costnerrel a Fejjel a falnak forgatásán ismerkedtek meg

Costner még még együtt volt első feleségével, Cindy Silvával, amikor megismerkedett Baumgartnerrel. Kettejük útja egy golfpályán keresztezte egymást, ahol Costner az 1996-os romantikus vígjátékához, a Fejjel a falnakhoz gyakorolt. Miután Costner és Silva 1994-ben elváltak, a színész néhány évig Bridget Rooney-val járt, akitől egy gyermeke született. 1998-ban, Rooney-val való szakítását követően Costner összefutott Baumgartnerrel egy étteremben, és nem sokkal később randizni kezdtek.

  • 2004-ben házasodtak össze

Christine Baumgartner és Kevin Costner 2004-es esküvője mesébe illő volt. A szertartásra Costner 160 hektáros farmján, a Dunbaron került sor Aspenben. A színész lovaskocsin érkezett, míg Baumgartner egy zöld színű, régi teherautóval jelent meg a ceremónián. A Dunbar még mindig a színész tulajdonában van, és most privát esküvői helyszínként üzemel.

'In Style Celebrity Weddings' TV Stills Christine Baumgartner és Kevin Costner 2004-es esküvőjükön
Christine Baumgartner és Kevin Costner 2004-es esküvőjükön
Forrás: NORTHFOTO
  • Majdnem szakított Costnerrel hat év együtt töltött év után

Christine Baumgartner és Kevin Costner között közel 20 év korkülönbség van, ezért a táskatervező már a kapcsolatuk elején leszögezte, hogy szeretne gyerekeket. A pár hat évig járt, amikor a nő úgy döntött, ultimátumot ad a színésznek.  "Nem fogom elveszíteni őt, mert félek" - döntött végül a színész.

  • Három közös gyerekük született

Három évvel a Costnerrel kötött házassága után született meg az első közös gyerekük, Cayden Wyatt, nem sokkal később üdvözölték második fiukat, Hayes Logant, és született később egy lányuk, Grace Avery.

Premiere Of 20th Century Fox's "The Art Of Racing In The Rain" - Arrivals
Christine Baumgartner, Kevin Costner és a gyerekeik 2019-ben
Forrás: FilmMagic/Premiere Of 20th Century Fox's "The Art Of Racing In The Rain" - Arrivals
  • 2023 májusában adta be a válókeresetet Costner ellen

"Ez nem olyasmi, amit Kevin akart, és ha tudna változtatni a helyzeten, megtenné"

 - mondta egy forrás, miután kiderült, hogy a felesége 18 év után beadta a válókeresetet. "Nagy szomorúsággal tölt el, hogy olyan, rajta kívül álló körülmények történtek, amelyek miatt Costner úrnak részt kell vennie a házasság felbontására irányuló perben" - ez pedig már a színész képviselője nyilatkozta. A sztár egy nappal később adta be válaszát, amelyben a pár gyermekeinek közös felügyeletét kérte. A házaspárnak volt házassági szerződése, ennek ellenére kapcsolatuk lezárása nem ment simán. A felesége a szerződésben világosan leírtak ellenére nem akart kiköltözni a színész otthonából, majd a gyerektartás összegével sem volt megelégedve. 

  • Costner szerint volt felesége előre kitervelte a szakítást

Hónapokkal a különválás előtt - bár a felek mindig is lízingelték autóikat -, Kevin Costner tudta és beleegyezése nélkül Christine vásárolt egy drága járművet személyes használatra (valószínűleg azért, mert a házassági szerződés lehetővé teszi számára, hogy ezt a járművet magával vigye) - olvasható a bírósági beadványban. Így úgy tűnik, hogy Christine már jóval azelőtt tervezte a távozását, hogy ezt 2023 áprilisában elmondta volna Costnernek - folytatódott a dokumentum.

  • Josh Connor pénzemberrel randizik

Christine Baumgartner már tovább is lépett, a pénzember Josh Connorral randizik. A párt először Hawaiin látták együtt - mindössze két hónappal azután, hogy a háromgyermekes anyuka beadta a válókeresetet. 

"Josh kezdetben csak egy barát volt"

 - mondta Baumgartner egyik közeli ismerőse. "Szeret vele lenni. Ő is elvált apuka, és megérti, min megy keresztül". 2024 májusában Baumgartner és Connor kézen fogva mutatkoztak egy séta közben a kaliforniai Santa Barbarában.


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.