Megszólalt Justin Timberlake ügyvédje: készek harcolni a vádak ellen

96th Oscars Academy Awards - Vanity Fair Party, Justin Timberlake
AFP/AFP or licensors - AFP
ittas vezetés vád harc Justin Timberlake ügyvéd
Az énekest ittas vezetés vádjával tartóztatták le, és tartották bent egy éjszaka. Most Justin Timberlake ügyvédje közölte, készek megvédeni a vádakkal szemben az énekest.

Justin Timberlake minden helyszíni józansági teszten elbukott, és miután megtagadta a további vizsgálatokat, a rendőr megállapította, hogy ittas állapotban vezette autóját New Yorkban. Ügyvédje most megszólalt és közölte, meg fogják védeni a vádakkal szemben az énekest.

Justin Timberlake rendőrségi fotója
Justin Timberlake rendőrségi fotója
Forrás: Sag Harbor PD/MEGA

Justin Timberlake ügyvédje megszólalt az ittas vezetésről

"A szemei véresek és üvegesek voltak" - a többi között ez áll a helyszíni ellenőrzésről szóló jelentésben. Justin Timberlake énekest azért állították meg New Yorkban, mert nem állt meg egy stoptáblánál, és rossz sávban haladt. Ezután az összes helyszíni józansági teszten megbukott, a további vizsgálatokat pedig visszautasította, ezért letartóztatták. A sztár nem, de ügyvédje megszólalt a vádakkal kapcsolatban. "Alig várjuk, hogy megvédhessük Mr. Timberlake-et a vádakkal szemben" - mondta Edward Burke Jr. "Sok mondanivalója lesz majd a megfelelő időben" - tette hozzá. 

Justin Timberlake turnéjának kellős közepén tart, a kitűzött tárgyalás időpontjában például Lengyelországban lesz. Az ügy valószínűleg nem fog keresztbe tenni a terveinek, ugyanis lehetősége van online is becsatlakozni. Felesége, Jessica Biel azért nem boldog, legalábbis meglehetősen feszültnek tűnt, amikor két nappal az eset után megjelent a nyilvánosság előtt.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.