Felháborodtak a sztárok a Bridget Jones forgatása miatt: kilakoltatták őket

Renee Zellweger
Getty Images - Ken Goff
Renée Zellweger Harry Styles Bridget Jones London
Hatalmas port kavar a sikerfilm forgatása. A Bridget Jones Londonban készülő részei miatt korlátozzák az ott élő hírességeket.

Mivel a Bridget Jones egy A listás sztárok lakta környéken forog, a stáb arra kérte őket, vagy egy kis időre hagyják el az otthonukat vagy csak bizonyos időpontokban mászkáljanak az utcán. 

Bridget Jones: Renée Zellweger London utcáit járja
Bridget Jones: Renée Zellweger London utcáit járja
Forrás: Getty Images

Lapinformációk szerint például Harry Styles, Rami Malek, Ricky Gervais és Rowan Atkinson, már akkor sem voltak túl boldogok, miután előkelő utcáik a forgatás felkapott pontjává váltak. Az azonban végképp betette náluk a kaput, amikor a stábtól levelet kaptak, amelyben arra kérték őket, hogy vagy költözzenek el egy időre vagy csak bizonyos időpontokban jöjjenek és menjenek, hogy ne zavarják a produkciót. "Úgy érzik, mint ha a Bridget Josen forgatása a saját lakásukban túszul ejtené őket" - nyilatkozta egy bennfentes. 

Harry Styles 2022 Toronto International Film Festival - "My Policeman" Premiere
Harry Styles egyáltalán nincs elragadtatva
Forrás: Getty Images

A Bridget Jones 4. része - amelynek forgatásáról már kiszivárgott néhány képkocka -  jövő tavasszal, Valentin-napon debütálhat, amelyben visszatér Hugh Grant is. Annak ellenére megjelenik a filmvásznon, hogy korábban azt nyilatkozta, túl dagadt és ronda a szívtipró karekterekhez. 

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.