Selena Gomez modell Palvin Barbara Justin Bieber Leonardo DiCaprio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépséges magyar modell végre elmondta, hogyan is történt a találkozás Leonardo DiCapiróval és Selena Gomezzel.

Palvin Barbi ott volt a múlt hétvégi Golden Globe-gálán, ahol megismerkedett a világ egyik legkapósabb agglegényével, Leonardo DiCaprióval. Az esti bulit nem hagyta ki Selena Gomez sem. A tinisztárról azt pletykálták, hogy nagyon féltékeny volt Barbira, mert a magyar szépség túlságosan jóban lett egykori párjával, Justin Bieberrel. Selena és Justin azonban már nincsenek együtt, a buliban pedig Barbi tisztázta vele a félreértést. Hogy pontosan hogyan történt a dolog, azt a Fókusz riportjából megtudhatod.

Palvin Barbi is villantott egy halványathttp://www.life.hu/szepulj/20130117-palvin-barbara-magyar-modell-is-cicit-mutatott-a-golden-globedijatadon.htmlSosem látott fotók Tóth Verárólhttp://www.life.hu/szepulj/20130116-toth-vera-enekesnot-felismerhetetlenne-alakitotta-a-be-crew-csapata.htmlKim Kardashian húgocskája is a formáival akar hódítanihttp://www.life.hu/szepulj/20130116-kim-kardashian-huga-kourtney-kardashian-bikinis-fotoi.htmlModellek 40 fölött is a csúcsonhttp://www.life.hu/szepulj/20130114-negyven-ev-feletti-modellek-akik-meg-mindig-nepszeruek-es-dolgoznak.htmlÍgy néz ki Cameron Diaz smink nélkülhttp://www.life.hu/szepulj/20130115-cameron-diaz-szinesznot-smink-nelkul-fotoztak-a-fitneszedzese-utan.htmlEz ám a tökéletes popsi!http://www.life.hu/szepulj/20130114-candice-swanepoel-modell-megmutatta-tokeletes-feneket-a-kozossegi-oldalan.htmlA legijesztőbb smink a Golden Globe-onhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20130114-kaley-couco-sorozatszineszno-sminkje-a-70-golden-globe-dijatadon.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.