Hidrogénszőke lett Palvin Barbara

modell Palvin Barbara hajfestés szőke hajszín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar szupermodell, Palvin Barbara többnyire kislányosan bájos arcával bűvöl el mindenkit. Mint minden modellnek, neki is több arca van. Üres tekintetű, hidrogénszőke, korai Madonna-klónként viszonylag ritkán látjuk, de egy divatmagazin áprilisi címlapján pont így szerepel.

Palvin Barbara jelenleg az egyik, ha nem a legfelkapottabb magyar modell, akit nemcsak olyan óriáscégek foglalkoztatnak, mint a L'Oréal, a Victoria's Secret, a H&M, az Armani vagy a Chanel, hanem rendszeresen szerepel a magazinok címlapjain is. Az olasz Marie Claire magazin borítóján ritkán látott arcát mutatja meg: hidrogénszőke hajjal pózol. Kicsit olyan, mint Madonna a '80-as évek elején. Úgy tűnik, a pop királynőjét nagyon felkapták mostanában, mintha Cameron Diaz is rá akarna hasonlítani.

Forrás: www.marieclaire.it
Forrás: www.marieclaire.it

Barbi egyébként 2010 szeptemberében lépett először nemzetközi kifutóra, attól a pillanattól kezdve rajonganak érte a divatházak. Jelenleg a 23. helyen szerepel a világ legjobban kereső modelljeinek rangsorában, amelyet a Models.com állított össze.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.