sztárpár színésznő Sean Penn Scarlett Johansson Romain Dauriac Blake Lively sztár Ryan Reynolds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem fog egyhamar újra az oltár elé állni a korábban a világ legszebb nőjének választott Scarlett Johansson. A szépséges színésznő úgy nyilatkozott, annak ellenére, hogy boldog párkapcsolatban él új szerelmével, sosem gondol a házasságra.

A 28 éves Johansson októberben szakított korábbi szerelmével, Nate Naylorral, azóta pedig Romain Dauriac francia újságíróval jár. Egy interjúban azt nyilatkozta, hogy élvezi a gyűrűmentes, de elkötelezett kapcsolatot. A sztár nemcsak gyűrűt, de gyermeket sem szeretne egyhamar. "Egy szép kapcsolatban élek, sokat dolgozom, és mint mondtam, a házasság nem fontos most számomra" - nyilatkozta.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Egy működő kapcsolat nem azt jelenti, hogy össze is házasodunk" - folytatta Scarlett, aki boldog volt ugyan Ryan Reynoldsszal kötött házasságában, most azonban nem mondaná ki újra a boldogító igent.

Így tették magukat nevetségessé a sztárok - Nézegess képeket!



A színésznő Reynoldsszal való szakítását követően járt Sean Penn-nel is. Korábbi őszinte vallomását a viszonyukról itt olvashatod. A fiatal sztár több kapcsolaton is túl van azóta, és Ryan Reynolds is megtalálta a boldogságot Blake Lively oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.