Alec Baldwint fiatalítja a szerelem

szexi színész Alec Baldwin jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, tavaly nyáron a népszerű színész egy nála 26 évvel fiatalabb jógaoktatót vett feleségül. Hilaria Thomas hatására pedig Alec teljesen új életet kezdett, ráadásul a szerelem is fiatalítja az 54 éves sztárt.

"Alecnek is jót tesz a kapcsolat, sokkal nyugodtabb és boldogabb ebben a szerelemben, mint korábban bármikor" - vallotta korábban a színész testvére, Stephen Baldwin. Az átalakulás eredménye Stella McCartney New York-i divatbemutatóján készült képeken is látható. A fotók tanulsága szerint a színész rengeteget fogyott, ami nemcsak a testén, de az arcán is látszik. Baldwinnak a borosta is határozottan jól áll.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A sztárnak tehát sikerült hozzáfiatalodnia Hilariához, aki nemcsak egy életmód, de egy stílusváltáson is átvezeti őt. Felesége javaslatára döntött amellett a kék sál mellett is, melyben a McCartney estre érkezett. A kiegészítő szépen kiemeli a színész kék szemeit, úgy gondoljuk, határozottan jó választás volt. Csak így tovább, Alec!

Letartóztatták a rendőrök Stephen Baldwin amerikai színészthttp://www.life.hu/legykepben/20120827-stephen-baldwin-amerikai-szineszt-new-yorkban-letartoztattak-a-rendorok-gepjarmu.htmlVégre kiderült, miért ment tönkre Alec Baldwin és Kim Basinger házasságahttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120804-alec-baldwin-es-kim-basinger-hazassaga-a-szinesz-bevallotta.htmlAlec Baldwin újra esküdött - Elvette 25 évvel fiatalabb kedveséthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120701-alec-baldwin-ujra-eskudott-elvette-25-evvel-fiatalabb-kedveset.htmlÉdesanyja tökéletes hasonmása Alec Baldwin lányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120622-edesanyja-tokeletes-hasonmasa-alec-baldwin-lanya.htmlAlec Baldwin csillagot kapotthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110215-alec-baldwin-csillagot-kapott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.